MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τα Νούμερα: Η συναρπαστική μουσική κωμωδία του Φοίβου Δεληβοριά έρχεται τον Σεπτέμβριο στην ΕΡΤ

Ένα υβρίδιο κωμικών καταστάσεων, τρελής σάτιρας και μουσικοχορευτικού θεάματος, έρχεται τον Σεπτέμβριο στην ΕΡΤ1. Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

"Τα Νούμερα", Φοίβος Δεληβοριάς
Monopoli Team

Κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σουρεαλιστικής μουσικής κωμωδίας που δημιούργησαν ο Φοίβος Δεληβοριάς και ο Σπύρος Κρίμπαλης: Ζωντανή μουσική, χορός, σάτιρα, μαγεία, stand up comedy και ξεχωριστοί καλεσμένοι σε ρόλους-έκπληξη ή αλλιώς «Τα νούμερα» είναι ο τίτλος μιας πραγματικά πρωτοποριακής εκπομπής που ετοιμάζει ο Φοίβος Δεληβοριάς για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση και έρχεται στις οθόνες μας από τον Σεπτέμβριο, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Η νέα μουσική κωμωδία 24 επεισοδίων, σε πρωτότυπη ιδέα του Φοίβου Δεληβοριά και του Σπύρου Κρίμπαλη και σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη, δεν θα είναι μια ακόμα μουσική εκπομπή ή ένα τηλεοπτικό σόου με παρουσιαστή τον τραγουδοποιό. Είναι μια σειρά μυθοπλασίας, στην οποία η πραγματικότητα θα νικιέται από τον σουρεαλισμό. Είναι η ιστορία ενός τραγουδοποιού και του αλλοπρόσαλλου θιάσου του, που θα προσπαθήσουν να αναβιώσουν στη σύγχρονη Αθήνα τη «Μάντρα» του Αττίκ.

Δεληβοριάς, Ζιρώ, Θεοχάρη

Μ’ ένα ξεχωριστό επιτελείο ηθοποιών και με καλεσμένους απ’ όλο το φάσμα του ελληνικού μουσικού κόσμου σε εντελώς απροσδόκητες «κινηματογραφικές» εμφανίσεις, και με μια εξαιρετική δημιουργική ομάδα στο σενάριο, στα σκηνικά, τα κοστούμια, τη μουσική, τη φωτογραφία, «Τα νούμερα» φιλοδοξούν να «παντρέψουν» την κωμωδία με το τραγούδι, το σκηνικό θέαμα με την κινηματογραφική παρωδία, το μιούζικαλ με το σατιρικό ντοκιμαντέρ και να μας χαρίσουν γέλιο, χαρά αλλά και συγκίνηση.

Backstage, Τα Νούμερα

Ραντεβού τον Σεπτέμβριο στην ΕΡΤ, γιατί εκεί θα ανακαλύψετε ότι η ιστορία των «Νούμερων» μπορεί τελικά να είναι και η δική σας ιστορία!

Δείτε κι εσείς τις νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

Θανάσης Αλευράς στα “Νούμερα”

Σαράντης, Καβαλιεράτου, Χιώτης στα “Νούμερα”

Ζερομ Καλουτά στα "Νούμερα"

Ζερομ Καλουτά στα “Νούμερα”

Άννη Θεοχάρη στα "Νούμερα"

Άννη Θεοχάρη στα “Νούμερα”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Φλόγα και άνεμος»: Στα γυρίσματα της νέας σειράς εποχής της ΕΡΤ12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης
Συμμετέχουν: Φοίβος Δεληβοριάς, Σπύρος Γραμμένος, Ζερόμ Καλουτά, Βάσω Καβαλιεράτου, Μιχάλης Σαράντης, Γιάννης Μπέζος, Θανάσης Δόβρης, Θανάσης Αλευράς, Ελένη Ουζουνίδου, Χάρης Χιώτης, Άννη Θεοχάρη, Αλέξανδρος Χωματιανός, Άλκηστις Ζιρώ, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Γιάννης Σαρακατσάνης και η μικρή Έβελυν Λύτρα.
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b