MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Έρευνα: Tom Hardy, Peaky Blinders και Game of Thrones… δυσνόητα στις ΗΠΑ

Ο πρωταγωνιστής των ταινιών «Venom» αναδείχθηκε ο ηθοποιός που δυσκολεύονται περισσότερο να καταλάβουν οι Αμερικανοί – Στην έρευνα που διεξήχθη από την Preply μέσω του The Wrap διαπιστώνεται ότι οι νεότερες γενιές προτιμούν σε μεγάλο βαθμό να παρακολουθούν σειρές ή ταινίες με υπότιτλους.

Πηγή: Associated Press
Monopoli Team

Ηπροφορά του Τομ Χάρντι προκαλεί σύγχυση σε πολλούς Αμερικανούς λάτρεις του κινηματογράφου και των τηλεοπτικών σειρών, σύμφωνα με μια νέα έρευνα. Ο πρωταγωνιστής των ταινιών «Venom» αναδείχθηκε ο ηθοποιός που δυσκολεύονται περισσότερο να καταλάβουν οι Αμερικανοί. Στην έρευνα που διεξήχθη από την Preply μέσω του The Wrap διαπιστώνεται ότι οι νεότερες γενιές προτιμούν σε μεγάλο βαθμό να παρακολουθούν σειρές ή ταινίες με υπότιτλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣήμερα καταναλώσαμε όσα μπορούσε να παράγει ο πλανήτης μέσα σε έναν χρόνο12.09.2018

Η Σοφία Βεργκάρα, ο Σον Κόνερι, ο Μάικλ Κέιν, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και ο Τζόνι Ντεπ ήταν μεταξύ άλλων σταρ που ψηφίστηκαν ως δυσνόητοι. Οι βρετανικές προφορές γενικά δημιουργούν πρόβλημα στους θεατές στις ΗΠΑ, με τις σειρές «Peaky Blinders» και «Game of Thrones» να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των τηλεοπτικών παραγωγών που παρακολουθούνται με υπότιτλους, σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b