MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Τζένιφερ Λόπεζ: 20 πράγματα που (ίσως) δεν ξέρατε για τη Λατίνα σταρ

Σήμερα, η ταλαντούχα και πολυπράγμων Τζένιφερ Λόπεζ κλείνει τα 53 της χρόνια και εμείς της ευχόμαστε «χρόνια πολλά» συγκεντρώνοντας 20 πράγματα που ίσως και να μην ξέρατε για αυτήν.

Τζένιφερ Λόπεζ. Photo Credits: Instagram/@JLo
Τζένιφερ Λόπεζ. Photo Credits: Instagram/@JLo
author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Στις 24 Ιουλίου του 1969, γεννήθηκε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης η Τζένιφερ Λόπεζ, μία από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες σταρ της Αμερικής, η καριέρα της οποία εκτοξεύτηκε στις αρχές των 00’s και μετράει επιτυχίες μέχρι και σήμερα.

Το τραγούδι δεν ήταν από πάντα στα σχέδια της. Το πραγματικό της πάθος ήταν ο χορός και με αυτόν είχε επιλέξει να ασχοληθεί. Σε νεαρή ηλικία, έφυγε από το πατρικό της για να κυνηγήσει τα όνειρά της και να δουλέψει ως χορεύτρια. Μετά από κάποιες δυσκολίες τα κατάφερε και σε αυτό της το ταξίδι γνωρίστηκε με τον κόσμο της υποκριτικής και του τραγουδιού.

Το ταλέντο της αναγνωρίστηκε γρήγορα με τον πρώτο της μεγάλο ρόλο στην εφηβική σειρά «In Living Color». Σχεδόν κατά τύχη, όταν η πρώτη επιλογή των παραγωγών δεν μπόρεσε τελικά να συμμετέχει, ο ρόλος πήγε τελικά στην Λόπεζ – και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα… Στη σειρά η Jlo έμεινε για 2 σεζόν και αυτό ήταν αρκετό. Η «Jenny From the Block» αγάπησε την υποκριτική αλλά και το τραγούδι, κάνοντας τελικά και τα δύο με εξαιρετική επιτυχία, μέχρι και σήμερα.

Από τις φιλοδοξίες των παιδικών της χρόνων μέχρι και τις πιο επιτυχημένες στιγμές στην προσωπική και επαγγελματική της καριέρα, αυτά είναι 20 πράγματα που ίσως και να μην ξέρατε για τη Λατίνα σούπερ σταρ, που μαγεύει τα πλήθη με τις εμφανίσεις της και απασχολεί το ίντερνετ με την προσωπική της ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHalftime: Άγνωστες πτυχές της ζωής και καριέρας της JLo και όσα μάς έμαθε το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix12.09.2018

1. Αγάπησε τον χορό από μικρή

Όταν ήταν μόλις 5 ετών, η Λόπεζ ξεκίνησε μαθήματα χορού μαζί με τις αδερφές της. Οι γονείς της ήταν σίγουροι πως αυτό θα τις βοηθούσε από το να μείνουν μακριά από τους μπελάδες, καθώς μεγάλωναν σε μία κακόφημη περιοχή. Πράγματι τις βοήθησε, όμως όταν η σταρ τους ανακοίνωσε ότι θα ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χορό, η προηγουμένως ενθαρρυντική τους στάση άλλαξε.

2. Εγκατέλειψε το κολέγιο για τον χορό

Η Jlo, παρόλο που άρχισε να φοιτά στο κολέγιο Baruch της Νέας Υόρκης, το εγκατέλειψε μετά το πέρας του πρώτου εξαμήνου, καθώς επέλεξε να κυνηγήσει το πραγματικό της πάθος, τον χορό.

3. Χόρεψε για την Τζάνετ Τζάκσον

Όταν η Τζένιφερ Λόπεζ έφυγε από το σπίτι της για να κυνηγήσει την καριέρα της στον χορό, βρέθηκε ως χορεύτρια σε κάποιες συναυλίες της Τζάνετ Τζάκσον. Η Τζάκσον την συμπάθησε από την αρχή και της ζήτησε να την ακολουθήσει στην περιοδεία της, όμως η Λόπεζ προτίμησε να μείνει στο Μανχάταν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

4. Η οικογένειά της δεν την στήριξε στα πρώτα της βήματα

Είναι γνωστό πως η μητέρα της Τζένιφερ Λόπεζ, Λούπε Ροντρίγκεζ, δεν ήταν καθόλου υποστηρικτική στα πρώτα βήματα της κόρης της και αυτό είχε προκαλέσει μία έντονη ρήξη στην σχέση των δύο τους. Παρόλο που τώρα οι σχέσεις τους είναι και πάλι καλές, όταν η περφόρμερ εγκατέλειψε το κολέγιο για να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χορό, η Λούπε είχε πει πως η ιδέα της ήταν «βλακώδης» και ποτέ δε θα πετύχαινε, δίνοντας το τελειωτικό χτύπημα στη σχέση τους. Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν άφησε στην άκρη τα όνειρά της, αλλά έφυγε από το σπίτι της για να τα κυνηγήσει, ακόμα και αν αυτό σήμαινε πως για κάποιο διάστημα ήταν αναγκασμένη να κοιμάται στη σχολή χορού της. Ήταν μόλις 18 χρονών.

5. Η επιλογή της τή δικαίωσε

Τελικά, αποδείχτηκε πως η επιλογή της ήταν σωστή και μάλιστα το 1999, ξεκίνησε την μουσική της καριέρα με ένα μόνο τραγούδι, το «If You Had My Love», μπαίνοντας κατευθείαν στο Billboard Hot 100.

6. Ίδρυσε τη δική της εταιρεία παραγωγής

Η αγάπη της για τον κινηματογράφο δεν μπορεί να κρυφτεί και έτσι η Λόπεζ αποφάσισε να την πάει ένα βήμα παραπάνω, ιδρύοντας το 2000 τη δική της εταιρία παραγωγής. Η «Nuyorican Productions», έχει κάνει την παραγωγή επτά ταινιών, στις οποίες φυσικά και πρωταγωνιστεί η ηθοποιός.

7. Έχει και εξαιρετικές αθλητικές επιδόσεις

Ήδη από τα μαθητικά της χρόνια, η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν εξαιρετική στα αθλήματα και αγαπάει ακόμη τη γυμναστική. Το  2008 συγκεκριμένα, ολοκλήρωσε σε 2 ώρες και 23 λεπτά το Τρίαθλο του Nautica Malibu, το οποίο συμπεριλαμβάνει κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο.

8. Έχει τη δική της ΜΚΟ

Η σταρ ασχολείται πολύ με την φιλανθρωπία και προσπαθεί να βοηθά όπου μπορεί. Για αυτό το λόγο, το 2009 ίδρυσε μαζί με την αδερφή της Λίντα το Lopez Family Foundation, το οποίο εστιάζει στην βοήθεια παιδιών και γυναικών που έχουν ανάγκη.

9. Ήταν η πρώτη Λατίνα ηθοποιός που κέρδισε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια

Το 1997, παρουσιάστηκε μία μοναδική ευκαιρία στην καριέρα της Λόπεζ, η οποία της άνοιξε τον δρόμο προς την επιτυχία. Η περφόρμερ υποδύθηκε τη θρυλική Λατίνα τραγουδίστρια Σελίνα, στην ομώνυμη ταινία. Εκτός από το αμύθητο ποσό των εσόδων της για την ταινία, η τραγουδίστρια έλαβε και μία υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα.

10. Έχει ένα αξεπέραστο «ρεκόρ»

Το 2001, ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες χρονιές της τραγουδίστριας, καθώς τόσο το δεύτερό της άλμπουμ «J.Lo», όσο και η ταινία της «The Wedding Singer» ήταν το ίδιο διάστημα στο Νο. 1. Έτσι, η Τζένιφερ Λόπεζ έγινε η πρώτη και μοναδική γυναίκα που είχε ταυτόχρονα στην κορυφή των charts των ΗΠΑ μία ταινία και ένα άλμπουμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Shakira έγινε 45: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής της βασίλισσας της latin12.09.2018

11. Έχει περάσει μία νύχτα στο κρατητήριο

Το 1999, η σούπερ σταρ ήταν σε σχέση με τον ράπερ Σον Κομπς. Ένα βράδυ, το ζευγάρι βρισκόταν σε ένα νυχτερινό κέντρο και ο Σον ενεπλάκη σε πυροβολισμούς, οι οποίοι οδήγησαν και τους δύο στο κρατητήριο. Φυσικά, η Λόπεζ αφέθηκε ελεύθερη μετά την απαραίτητη διαδικασία, αφού δεν κρίθηκε ένοχη για κάτι.

12. Η μαμά της έχει μία αρκετά κακή συνήθεια

Πέρα από αυστηρή, η μητέρα της Λόπεζ είναι γνωστό στους κύκλους του Χόλιγουντ πως είναι και κάπως…εθισμένη στον τζόγο, ενώ σύμφωνα με πηγές, μία φορά είχε κερδίσει 2,4 εκατομμύρια σε κουλοχέρη, χωρίς βέβαια να ξέρουμε πόσα εκατομμύρια έχει χάσει από αυτήν της την αγάπη.

13. Είχε τρεις αποτυχημένους γάμους

Σύμφωνα με την ίδια, η Jlo είναι ένας αθεράπευτα ρομαντικός χαρακτήρας, ο οποίος όμως ζει σε πολύ γρήγορους ρυθμούς και ίσως για αυτό είχε μέχρι τώρα 3 αποτυχημένους γάμους. Ο πρώτος της γάμος με τον Οχάνι Νόα κράτησε λιγότερο από ένα χρόνο, ενώ ο δεύτερος γάμος της με τον Κρις Τζαντ κράτησε μόλις εννέα μήνες. Ο τρίτος της γάμος με τον Μαρκ Άντονι κράτησε 7 χρόνια και της χάρισε δύο παιδιά, όμως και πάλι οι δύο καλλιτέχνες αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους. Το 2017 μπήκε στη ζωή της ο παίκτης του μπέιζμπολ Άλεξ Ροντρίγκεζ και ενώ αρραβωνιάστηκαν, η σχέση τους κράτησε μόλις 3 χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

14. Έκανε μία πρώτη και αποτυχημένη απόπειρα να παντρευτεί με τον Μπεν Άφλεκ

Τον Νοέμβριο του 2002, η Τζένιφερ Λόπεζ αρραβωνιάστηκε με τον ηθοποιό Μπεν Άφλεκ, αφιερώνοντάς του το τρίτο της άλμπουμ, «This Is Me». Το ζευγάρι έπειτα πρωταγωνίστησε στη ρομαντική κομεντί «Gigli» τον Αύγουστο του 2003, η οποία επισκιάστηκε όμως από την προσωπική τους σχέση, η οποία μονοπωλούσε τα μέσα ενημέρωσης. Μετά την αποτυχία της ταινίας, ήρθε και το τέλος της σχέσης τους. Μάλιστα, ενώ ήταν να παντρευτούν τον Σεπτέμβριο του 2003, λίγες μέρες πριν την τελετή ανέβαλαν επ’ αορίστου τον γάμο και τον Ιανουάριο του 2004 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, ο οποίος κράτησε 20 χρόνια…

15. Για τη Λόπεζ, το γυαλί που ραγίζει ίσως να μην σπάει εντελώς

Τους τελευταίους μήνες, όλοι μιλούν για το νέο ζευγάρι που τάραξε τα νερά του Χόλυγουντ και δεν είναι άλλο από την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ. Μετά από σχεδόν 20 χρόνια, το ζευγάρι ξανά ενώθηκε και μάλιστα με τα δεσμά του γάμου, σε μία άκρως μυστική τελετή πριν λίγες μέρες. Ίσως αυτή τη φορά η σχέση τους κρατήσει περισσότερο.

16. Άλλαξε το επίθετό της

Η Τζένιφερ Λόπεζ λέγεται πλέον Τζένιφερ Άφλεκ, καθώς φημολογείται πως άλλαξε το επίθετό μετά τον πρόσφατο γάμο της με τον ηθοποιό Μπεν Άφλεκ.

17. Είναι η μόνη γυναίκα που ψηφίστηκε δύο φορές ως «η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου»

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι η μόνη γυναίκα που έχει ψηφιστεί δύο φορές ως μία από τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου και εκτός από αυτό, η Λατίνα σταρ ήταν, είναι και θα είναι πρότυπο ομορφιάς για χιλιάδες κορίτσια και γυναίκες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

18. Ο ύπνος είναι το μυστικό της

Μπορεί το πρόγραμμα της πετυχημένης σταρ να είναι πάντα γεμάτο και αρκετά αγχωτικό, όμως πάντα υπάρχει χρόνος για την οικογένεια αλλά και το κρεβάτι της. Η Τζένιφερ Λόπεζ κοιμάται 8 ώρες, καθώς ξέρει πως το μυστικό για αψεγάδιαστο δέρμα είναι ο σωστός ύπνος.

19. Έλαβε ένα υπέρογκο ποσό για τις πρώτες φωτογραφίες των διδύμων της

Το 2008, η Τζένιφερ Λόπεζ έλαβε 6 εκατομμύρια δολάρια από το περιοδικό People για την πρώτη και αποκλειστική φωτογράφισή της με τα νεογέννητα δίδυμα της, Μάξ και Έμμα.

20. Προσπαθεί να περνάει χρόνο με τα παιδιά της

Η ζωή της Λόπεζ είναι γεμάτη εμφανίσεις, πρόβες και γυρίσματα, όμως η οικογένειά της είναι πάντα μία από τις προτεραιότητές της. Έτσι, για να κρατήσει τις ισορροπίες, αφιερώνει τις Κυριακές στα παιδιά της, τα οποία κλείνουν κάθε ηλεκτρονική συσκευή και απολαμβάνουν μία γεμάτη μέρα μαζί με τη μητέρα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Μπιγιονσέ γιορτάζει: 40 facts – λόγοι που την κάνουν την απόλυτη “βασίλισσα”12.09.2018

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b