MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΣΩΠΑ

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Κάθε μέρα έχω την ίδια αγωνία αν θα γελάσει το κοινό»

Ο πολύ καλός ηθοποιός μας μιλά για την αριστοφανική κωμωδία «Θεσμοφοριάζουσες» και για την παρουσία του στο σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Monopoli Team

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ανήκει στους ηθοποιούς που δεν πρόκειται να σε απογοητεύσουν. Η παρουσία του στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση, είναι απ’ αυτές που δεν μπορείς να μην προσέξεις. Σιγουριά και ηρεμία τον χαρακτηρίζουν στο παίξιμο του. Δεν καταφεύγει στην υπερβολή, στην ευκολία και κάθε ερμηνεία του είναι κρυστάλλινη. Ο καλός λόγος του αξίζει, τον έχει κερδίσει. Στη συνέντευξη που μας παραχώρησε μας μιλά για τον ρόλο του στις «Θεσμοφοριάζουσες», αυτόν του Ευριπίδη, για την παράσταση (είναι σε περιοδεία) και για τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική κωμωδία «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (προβάλλεται στον Alpha). Τον ευχαριστούμε πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου: Μια νέα συνεργασία με τη ΣΤΑ.ΣΥ «ντύνει» με χρώματα την καλοκαιρινή Αθήνα12.09.2018

Τι είναι αυτό που σας αρέσει στον ρόλο σας;

Ο ίδιος ο ρόλος του Ευριπίδη. Όταν, μάλιστα, περνάει στα χέρια του Αριστοφάνη τον βλέπουμε από την τραγική του πλευρά και τότε υπάρχει ενδιαφέρον. Ο Ευριπίδης είναι αυτός που είναι, αλλά ο Αριστοφάνης κατασκευάζει ολόκληρη παρωδία γύρω από το όνομα και την προσωπικότητα του. Έτσι, όταν έρχεται αντιμέτωπος με τις γυναίκες συμβαίνουν τραγελαφικά πράγματα. Αυτή είναι η γοητεία του ρόλου αλλά και του έργου.

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta.gr.

Περισσότερα από Πρόσωπα
VIMA_WEB3b