MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου: Μια νέα συνεργασία με τη ΣΤΑ.ΣΥ «ντύνει» με χρώματα την καλοκαιρινή Αθήνα

Ένα «φεστιβαλικό» τραμ της ΣΤΑ.ΣΥ, ντυμένο με τα καλοκαιρινά χρώματα της εικαστικής ταυτότητας του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, έρχεται για να γεμίσει με χρώμα ένα ακόμη καλοκαίρι στην πόλη.

Monopoli Team

Η συνεργασία του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου και της ΣΤΑ.ΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) δεν είναι καινούργια. Ολοκαίνουργιο είναι, όμως, «το ντύσιμο» ενός από τους συρμούς της ΣΤΑ.ΣΥ, με τα σχέδια και τα καλοκαιρινά χρώματα της φετινής εικαστικής ταυτότητας του Φεστιβάλ, που συνυπογράφουν ο σπουδαίος εικαστικός Γιάννης Βαρελάς με το διακεκριμένο δημιουργικό γραφείο G Design.

Πρόκειται για ένα «φεστιβαλικό» τραμ, που δίνει μια επιπλέον χρωματική νότα στους πορτοκαλί συρμούς που έθεσε σε λειτουργία στις αρχές του χρόνου η ΣΤΑ.ΣΥ, ομορφαίνοντας τις γειτονιές της Αθήνας.

Ένα καλοκαίρι στην πόλη, γεμάτο χρώμα και τέχνη!

Φεστιβάλ και ΣΤΑ.ΣΥ, λοιπόν, συμπράττουν δημιουργικά. Δίνουν χρώμα στην πόλη και θυμίζουν σε κάθε επιβάτη και περαστικό ότι για άλλο ένα καλοκαίρι ο πολιτισμός γιορτάζει.

Το δε Φεστιβάλ είναι και πάλι εδώ με ένα πλήρες πρόγραμμα συναυλιών, χορευτικών και θεατρικών παραστάσεων, αλλά και με συζητήσεις, χαλαρές βραδιές και πάρτι: Aπό το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου μέχρι τη Μικρή Επίδαυρο και από το μαγευτικό Ηρώδειο μέχρι το βιομηχανικό συγκρότημα της Πειραιώς 260.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Ellinikon: Μια στρατηγική συνεργασία φέρνει το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου στον πρώην Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών12.09.2018

Απολαύστε τη μετακίνηση στην πόλη με τις Σταθερές Συγκοινωνίες και μελετήστε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου για τις επόμενες εκδηλώσεις, συναυλίες και παραστάσεις.

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b