MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Re-imagine hero pieces: Μια σύγχρονη ματιά στα all time classic ρούχα

Μοναδικά κομμάτια, που παραμένουν αναλλοίωτα στο χρόνο κι είναι πάντα επίκαιρα. Οι «ήρωες» ενός ολοκληρωμένου στυλ!

Monopoli Team

Κλασικός, είναι ο εξαιρετικός στο είδος του. All time classic, διαχρονικός θα λέγαμε σήμερα. Αλήθεια, ποιος δεν αγαπάει κάτι κλασικό;

Όταν πρόκειται για μόδα και ένδυση, τα κλασικά κομμάτια της ντουλάπας είναι και τα πιο αγαπημένα μας, γιατί, αφενός μάς προσφέρουν την βεβαιότητα και την άνεση μια κομψής εμφάνισης, και αφετέρου, την πολυτέλεια που συνδέεται με την αντοχή τους στον χρόνο. Είναι οι ήρωες τους στιλ μας, αυτοί που δεν μάς απογοητεύουν ποτέ.

Αντίθετα, όσο κι αν μας ενθουσιάζουν οι νέες τάσεις, οι τολμηρές και statement επιλογές που κάνουν αίσθηση, πάντα επιστρέφουμε σε αυτά. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, ένα κομψό midi φόρεμα ή ένα little black dress, ένα ευκολοφόρετο βαμβακερό T-shirt και ένα τζιν παντελόνι.

Η μαγεία των κλασικών hero pieces βρίσκεται στο γεγονός ότι καταφέρνουν πάντα να δείχνουν επίκαιρα, δεν «ξεθωριάζουν» ποτέ, αυτό, όμως, δεν σημαίνει κι ότι δεν ανανεώνονται. Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν και στην Calvin Klein, όταν δημιούργησαν την νέα τους συλλογή, η oποία κάνει Re-Imagine τα πιο κλασικά κομμάτια της ντουλάπας, με μια πιο φρέσκια και σύγχρονη ματιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠορτοκαλί: Όλοι οι τρόποι να φορέσουμε την εκρηκτική καλοκαιρινή απόχρωση12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b