MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

“Έτερος Εγώ – Νέμεσις”: Όλα όσα ξέρουμε για την τρίτη και τελευταία σεζόν -που προβλέπεται συναρπαστική

Με αφορμή την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του “Έτερος Εγώ”, οι πρωταγωνιστές της σειράς και ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησαν για την τρίτη και τελευταία σεζόν, που θα έρθει με την νέα τηλεοπτική σεζόν αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

author-image Τατιάνα Γεωργακοπούλου

Μετά από δύο μήνες, τα γυρίσματα για τον 3ο κύκλο του “Έτερος Εγώ” ολοκληρώθηκαν και επισήμως πριν από μερικές ημέρες. Ο “εγκέφαλος” πίσω από την επιτυχημένη αστυνομική σειρά, Σωτήρης Τσαφούλιας, μαζί με τους πρωταγωνιστές του, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Μάνο Βακούση, Τάσο Νούσια, Πέτρο Λαγούτη, Κόρα Καρβούνη, Μαριάννα Τουμασάτου, Άννα Μενενάκου, Δημήτρη Καπετανάκο, μάς μίλησαν συγκινημένοι για το “ταξίδι” αυτό, που πρόκειται σύντομα να ολοκληρωθεί με την τελευταία σεζόν της σειράς, με τίτλο “Νέμεσις”.

Ένα ταξίδι, που ξεκίνησε το 2017, όταν ο Δημήτρης Μιχαλάκης, Executive Director της Cosmote TV, είδε την ομώνυμη ταινία και θέλησε να είναι ο “Έτερος Εγώ” η σειρά με την οποία η πλατφόρμα θα έμπαινε δυναμικά στην μυθοπλασία. Και έτσι έγινε. Πέντε χρόνια αργότερα όλοι μιλούν για το “φαινόμενο Έτερος Εγώ” που έφερε τα άνω κάτω στην ελληνική μυθοπλασία.

“Σε μια εποχή που όλοι επενδύουν στα ριάλιτι, το να επενδύεις σε μυθοπλασία επιπέδου, θέλει τσαγανό και να βλέπεις μπροστά. Ήταν ένα μεγάλο ρίσκο” τόνισε ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ενώ μιλώντας για τον δρόμο που άνοιξε το “Έτερος Εγώ” ανέφερε: “Ευχόμαστε να ακολουθήσουν κι άλλες παραγωγές το παράδειγμα της Cosmote TV -όχι αναγκαστικά στο αστυνομικό είδος. Είναι καλό ότι τα πράγματα κινούνται, γίνεται μία στροφή στην ποιοτική μυθοπλασία και στα σενάρια”.

Όλα τα καλά, όμως, κάποτε τελειώνουν και αυτό ισχύει και για το “Έτερος Εγώ”, που θα αποχαιρετήσουμε μέσα στην νέα τηλεοπτική σεζόν (η ημερομηνία της πρεμιέρας δεν είναι ακόμη γνωστή, την περιμένουμε όμως τέλη του 2022-αρχές 2023).

«Υποψιάζομαι ότι αυτός είναι ο καλύτερος μας κύκλος, αν και για να βεβαιωθώ πρέπει να τελειώσω το μοντάζ», αστειεύτηκε ο Σωτήρης Τσαφούλιας μιλώντας για τον τρίτο κύκλο, προσθέτοντας ότι «έπρεπε να είναι καλύτερος, αλλιώς δεν υπήρχε λόγος να κάνουμε έναν ακόμη».

Εκτός από πολύ καλός, ο τρίτος κύκλος προβλέπεται να είναι και γεμάτος ανατροπές -η Κόρα Καρβούνη ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ό,τι και να πω για τον ρόλο μου θα είναι spoiler”. Παρ’ όλα αυτά, ο Σωτήρης Τσαφούλιας και οι πρωταγωνιστές του μάς έδωσαν μία πρώτη γεύση από την “Νέμεσις” και εμείς σας μεταφέρουμε όσα μάθαμε.

Τι θα δούμε στην 3η σεζόν του Έτερος Εγώ;

Στον κύκλο 8 επεισοδίων της πολυαναμενόμενης σειράς, ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης είναι συντετριμμένος μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας. Πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά μεταξύ ονείρων και παραισθήσεων, γιατί μόνο εκεί τη συναντά. Ωστόσο, μία έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών δεν αργεί να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση, καθώς το τμήμα ανθρωποκτονιών ζητά και πάλι τη συμβολή του. Παράλληλα, η εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν οδηγεί σε συγκρούσεις και φέρνει τους πάντες αντιμέτωπους με τις συνέπειες των επιλογών τους.

“Η Νέμεσις δεν συνδέεται μόνο με τον Λαΐνη. Συνδέεται με όλους τους χαρακτήρες που έχουμε γνωρίσει από την ταινία μέχρι και τον τελευταίο κύκλο. Εξάλλου Νέμεσις δεν σημαίνει μόνο εκδίκηση, όπως πολλοί φαντάζονται. Έχει περισσότερο τη μορφή της θείας δίκης. Στη ζωή το δύσκολο δεν είναι να παίρνεις αποφάσεις, αλλά να ζεις με τις συνέπειες των αποφάσεων που πήρες. Κάπως έτσι έρχεται η Νέμεσις για όλους τους χαρακτήρες” ανέφερε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

“Με την “Νέμεση” κλείνουν όλα τα ανοιχτά κεφάλαια, δίνονται απαντήσεις για τα πάντα, από την ταινία μέχρι τη σειρά. Κλείνει ένας κύκλος” ξεκαθάρισε ο Σωτήρης Τσαφούλιας, αναφέροντας επίσης ότι η σεζόν αυτή θα έχει “έντονο ελληνικό χρώμα”.

“Μόνο χαρά και δέος να σκηνοθετείς την Μαίρη Χρονοπούλου”

Φυσικά, λόγος έγινε και για τη Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία όπως έγινε πρόσφατα γνωστό θα συμμετέχει στην τρίτη σεζόν του Έτερος Εγώ.

Η μεγάλη κυρία της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου θα υποδύεται μια ισχυρή γυναίκα του υποκόσμου, στην οποία τώρα καλούνται να λογοδοτήσουν οι “νέοι” ηγέτες της Μαφίας.

“Ήταν τεράστια χαρά και τιμή που την είχαμε μαζί μας. Μεγαλώσαμε με τις ταινίες της, με τα μιούζικαλ, από τις κωμωδίες μέχρι τα Κόκκινα Φανάρια. Μόνο χαρά και δέος να την έχεις στην κάμερα και να την σκηνοθετείς” ανέφερε ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ο οποίος διέψευσε τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για αποχώρηση της κ. Χρονοπούλου από το set με ασθενοφόρο. “Είναι μια χαρά και ανυπομονεί για την πρεμιέρα” ανέφερε.

“Θέλαμε να κάνουμε μια κινηματογραφική σειρά που θα παίζεται στην τηλεόραση”

Αυτό ανέφερε ο Σωτήρης Τσαφούλιας, μιλώντας για το όραμα του “Έτερος Εγώ”, προσθέτοντας ότι η επιτυχία της σειράς φαίνεται από το ότι έχει πάρει μία ζωή από μόνη της, αποτελεί ένα ολόκληρο σύμπαν.

Τα σκηνικά και η αισθητική του “σύμπαντος” του “Έτερος Εγώ” λοιπόν θα παραμείνουν εξίσου εντυπωσιακά και στην τρίτη σεζόν, ενώ και τα “κινηματογραφικά στοιχεία” παραμένουν.

Ο Τάσος Νούσιας ως Νίκος Βανόρτας στο "Έτερος Εγώ-Νέμεσις"

Ο Τάσος Νούσιας ως Νίκος Βανόρτας στο “Έτερος Εγώ-Νέμεσις”

Όπως ανέφερε και ο Τάσος Νούσιας (που υποδύεται τον πρώην διοικητή του τμήματος ανθρωποκτονιών, Νίκο Βανόρτα) το “Έτερος Εγώ” έχει κερδίσει δικαίως μία θέση στο τηλεοπτικό “Πάνθεον”. “Είναι ένα μεγάλο έργο, που αφορά τους πάντες και το βλέπουν όλοι με την ίδια λαχτάρα”. Όσο για τον ρόλο του, ήταν ένα “παιδικό όνειρο”:  “Όταν έβλεπα ταινίες του Χόλιγουντ, έλεγα ότι θα ήθελα κι εγώ να βρεθώ σε μία δουλειά με τόση δράση. Παράλληλα, είναι υψηλού επιπέδου, μου θύμισε το “Σε Βλέπω” σε επίπεδο σκακιστικό. Ήταν τόσο πειστικό και τόσο δυνατό”. 

Όσο για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, ανέφερε πολλές φορές ότι ένιωθε πως “μεγάλωσε” μέσα από τον Δημήτρη Λαΐνη. “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν κι εγώ ένα κομμάτι αυτής της υπέροχης ιστορίας. Αυτό που είναι σημαντικό είναι τελικά πως καταφέραμε να κρατήσουμε σταθερό τον κόσμο που ονειρευτήκαμε”.

Οι επιστροφές, οι νέες αφίξεις και οι guest stars – έκπληξη

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν φυσικά ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ως καθηγητής Λαΐνης, Πέτρος Λαγούτης ως ο έμπειρος και αυθόρμητος αστυνόμος Παντελής Σκλαβής, η Βίκυ Παπαδοπούλου ως η τολμηρή δημοσιογράφος Χριστίνα Στεργίου, η Άννα Μενενάκου στον ρόλο της αινιγματικής αστυνόμου Μάρθα Καρρά, καθώς και ο Μάνος Βακούσης στον ρόλο του πρώην “προϊσταμένου” Απόστολου Μπαρασόπουλου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος στον ρόλο του υποστράτηγου Μαρκάτου, η Κατερίνα Διδασκάλου στον ρόλο της (πρώην;) συντρόφου του Μπαρασόπουλου, Ελένη Μαρούδα, ο Δημήτρης Καπετανάκος στον ρόλο του “σκληρού” Άλκη Μασάτου, ο Τάσος Νούσιας ως ο Νίκος Βανόρτας και φυσικά η Κόρα Καρβούνη στον ρόλο της Δανάης, που γνωρίσαμε για πρώτη φορά στην ταινία του 2016.

Στον νέο κύκλο όμως θα δούμε και (πολλούς) νέους χαρακτήρες και guest stars, όπως είναι οι: Γιάννης Μπέζος, Κώστας Αρζόγλου, Μαριάννα Τουμασάτου (σε θέση-κλειδί στην “Αστυνομία”), Σπύρος Μπιμπίλας, Μαίρη Χρονοπούλου, Ηλίας Λογοθέτης, Αντίνοος Αλμπάνης, Κρατερός Κατσούλης, Στράτος «Stan» Αντιπαριώτης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Σωτήρης Χατζάκης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κώστας Φαλελάκης, Αθηνά Τσιλύρα, Σοφία Πανάγου κ.ά.

Το καστ πλαισιώνεται, επίσης, από τους: Δημήτρη Μαυρόπουλο, Θάνο Τοκάκη, Χρήστο Σαπουντζή, Νίκη Λάμη, Κρις Ραντάνοφ, Άρη Αντωνόπουλο, Κυριάκο Σαλή, Τόνια Μαράκη, Βασίλη Μπατσακούτσα, Αθηνά Αλεξοπούλου, Μελισσάνθη Μάχουτ, Φώτη Θωμαΐδη, Κων/νο Σειραδάκη, Γιάννη Εγγλέζο, Μαρία Παπαλάμπρου, Μελέτη Γεωργιάδη, Δημήτρη Μαρίζα, Δημήτρη Λαγούτη.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την τρίτη σεζόν:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» είναι μια παραγωγή της COSMOTE TV, ενώ η εκτέλεση παραγωγής γίνεται από την εταιρεία BLONDE.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b