
Monopoli Team
20.02.2022
Υλικά:
- 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει
- 50 γρ. σκόνη κακάο
- 1 κ.γ. βανίλια
- 100 γρ. ζάχαρη καρύδας
- 110 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 100 γρ. βούτυρο ξηρών καρπών η ταχίνι
- 2 αυγά
- Μία πρέζα αλάτι
- 50 γρ. λευκή σοκολάτα (κομματάκια)
- 70 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα(κομμάτια)
- 50 γρ. σταγόνες σοκολάτας γάλακτος
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει.
Συνεχίζουμε με τα αυγά. Χτυπάμε για 3 λεπτά. Προσθέτουμε το βούτυρο ξηρών καρπών ή το ταχίνι. Συνεχίζουμε το χτύπημα για 5 λεπτά. Βγάζουμε τον κάδο και προσθέτουμε την σκόνη κακάο, το αλεύρι και τις σοκολάτες και ανακατεύουμε καλά.
Φτιάχνουμε τα cookies μας ή με το χέρι ή με ένα κουτάλι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά ακριβώς.
Βρείτε περισσότερες συνταγές της food blogger Nikis food εδώ.
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Across Generations: Στην νέα δράση της Cinemathesis, η τρίτη ηλικία συναντά την εφηβεία μέσα απ’ την τέχνη και το παιχνίδι
Εικαστικοί «Αυτοσχεδιασμοί» από τον Αλβανό Πρωθυπουργό Έντι Ράμα στο Ζάππειο Μέγαρο
Εθνική Οδός: Ατομική έκθεση του Αχιλλέα Ραζή στην Γκαλερί Σκουφά
Φωτιές ή Η Απόγνωση, του Περικλή Μοσχολιδάκη στο Θέατρο Αλκμήνη
Βίκος Cola: Υποδέχεται τo Reflected και ξεσηκώνει την ηλεκτρονική μουσική σκηνή της Αθήνας
10 φορές που αγαπημένα μας τραγούδια είπαν όσα θέλουμε να πούμε για τον ρατσισμό σήμερα
Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης ή αλλιώς…όταν η ποίηση υμνεί τη γυναίκα
5 εκδοτικοί οίκοι μάς προτείνουν ποιητικές συλλογές που αξίζουν μια θέση στη βιβλιοθήκη μας
Εκδηλώσεις, ταινίες και εκθέσεις: 5 προτάσεις για την Τρίτη 21 Μαρτίου
Συν & Πλην: «H Ράβδος» στο Αμφιθέατρο