MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΧΕΣΕΙΣ

Vagina Stories: 8 γυναίκες μιλούν χωρίς ταμπού για τη σχέση με το αιδοίο τους

8 γυναίκες μιλούν στο #jennygr για τη δική τους σχέση με το αιδοίο τους και αποδεικνύουν ότι πρόκειται για μία δυναμική σχέση. Δεν παραμένει ίδια στον χρόνο και όσο μεγαλώνουμε, αποκτούμε μεγαλύτερη οικειότητα.

Monopoli Team

Περιμένω τη μέρα που οι λέξεις vagina (ή αιδοίο αν προτιμάτε) και ταμπού δεν θα μπαίνουν στην ίδια πρόταση. Για την ώρα, ας αρκεστούμε στο ότι μιλάμε για αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑKristin Davis: Γιατί κουράστηκε με την κριτική που δέχεται η ίδια και οι συμπρωταγωνίστριές της στο «And Just Like That»12.09.2018

Η λέξη αιδοίο δεν είναι σίγουρα κάτι που κοκκινίζει τα μάγουλά μας και δεν αναφερόμαστε σε αυτό ως το «πράμα» ή «εκεί κάτω». Έτσι θέλω να ελπίζω τουλάχιστον. Οι γυναίκες που είναι σήμερα κοντά στα 30 ή έχουν περάσει τα 40 μεγάλωσαν (στην πλειοψηφία τους τουλάχιστον) σε σπίτια όπου το σεξ και τα γεννητικά όργανα ήταν σαν τη Νάρνια. Δεν αναφερόσουν σε αυτά αλλά ήξερες ότι κάπου υπάρχουν και μάλλον θα τα ανακαλύψεις κατά τύχη.

Είναι οι γενιές που μεγάλωσαν με απορίες για το σεξ και έμαθαν ό,τι ξέρουν για το σεξ από περιγραφές φίλων και ιστορίες που ενδεχομένως δεν ήταν αληθινές. Η αυτοικανοποίηση ήταν μόνο για τα αγόρια και ο γυναικείος οργασμός είναι κάτι που μαθαίνεται από τον σύντροφο και όχι «από πρώτο χέρι». Το αιδοίο, η πηγή της ζωής, της απόλαυσης και ενίοτε μεγάλου πόνου, μπορεί να παραμείνει ανεξερεύνητη περιοχή, αν δεν τινάξουμε από πάνω μας τη σκόνη των στερεοτύπων. Αν δεν αρχίσουμε να εκπαιδεύουμε εμείς οι ίδιες τους εαυτούς μας, έτσι ώστε να κάνουμε το ίδιο και για τις επόμενες γενιές.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b