MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
11
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Sting: Ανακοινώνει νέο άλμπουμ και κυκλοφορεί ολοκαίνουριο τραγούδι

Λίγες εβδομάδες πριν από τις δύο μεγάλες συναυλίες του στην Αθήνα, ο Sting ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ με τίτλο “The Bridge”, με πρώτο single το “If it is Love”.

Monopoli Team

Ο Sting ανακοίνωσε ότι το νέο του άλμπουμ, με τίτλο “The Bridge”, θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου. Μάλιστα, το πρώτο single του άλμπουμ, το ρομαντικό και αισθαντικό “If It’s Love” είναι ήδη εδώ!

Το album δημιουργήθηκε εν μέσω πανδημίας και μέσα από πολλά και ανάμεικτα συναισθήματα του καλλιτέχνη. Ο 17 φορές βραβευμένος με Grammy Sting, μίλησε για το ολοκαίνουργιο του εγχείρημα, αλλά και για το νέο του τραγούδι, λέγοντας: “Σίγουρα δεν είμαι ο πρώτος στιχουργός που εξισώνει τον έρωτα με μία ανίατη ασθένεια, και σίγουρα δεν θα είμαι ο τελευταίος. Το If It’s Love είναι η προσθήκη μου σε αυτόν τον κανόνα, όπου τα μεταφορικά συμπτώματα, η διάγνωση και η απόλυτη αδυναμία είναι όλα αρκετά οικεία, ώστε να μας κάνουν να χαμογελάσουμε με θλίψη”.

Τα ολοκαίνουργια τραγούδια του album αποτελούν έμπνευση του Sting από ποικίλα είδη μουσικής που έχει δοκιμάσει καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του, όπως rock n’ roll, jazz, classical & folk.

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια του lockdown της περσινής χρονιάς από ένα σύνολο μουσικών, συμπεριλαμβανομένων των Dominic Miller (guitar), Josh Freese (drums), Branford Marsalis (saxophone), Manu Katché (drums), Martin Kierszenbaum (keyboards), Fred Renaudin (synthesizer).

Τα τραγούδια είναι σε παραγωγή των Sting & Martin Kierszenbaum και σε μίξη των Robert Orton, Donal Hodgson & Tony Lake.

Και φυσικά δεν ξεχνάμε ότι ο Sting έρχεται στην Ελλάδα, για να γιορτάσει τα 70α του γενέθλια με δύο μοναδικές συναυλίες στο ιστορικό Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στην Αθήνα, στις 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου 2021. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜουσικός Σεπτέμβριος: 20 συναυλίες που δεν πρέπει να χάσετε12.09.2018

Βρείτε και ακούστε το “If It’s Love”, εδώ

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b