MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
25
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Μάριος Φραγκούλης και Παρασκευάς Καρασούλος συναντιούνται ξανά σε δύο νέα τραγούδια

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Δύο καινούργια τραγούδια σε στίχους του Παρασκευά Καρασούλου και μουσική του Χρίστου Θεοδώρου ερμηνεύει ο Μάριος Φραγκούλης.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Τον Μάριο Φραγκούλη και τον Παρασκευά Καρασούλο ένωσε για πρώτη φορά πριν χρόνια, το «Φεγγάρι ερωτευμένο»: η παράσταση στην «Ιερά Οδό» και η αποτυπώσή της σε δίσκο – τριπλά πλατινένιο. Μετά, οι μουσικές παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα και το πρώτο τραγούδι σε στίχους Παρασκευά Καρασούλου και μουσική Μάριου Φραγκούλη: «Τον εαυτό του παιδί».

Ακολούθησε ο «Κήπος των Ευχών», πλατινένιος επίσης δίσκος, με 15 καινούργια τραγούδια σε στίχους του Παρασκευά Καρασούλου για τη φωνή του Μάριου Φραγκούλη και τις υπογραφές νέων τότε συνθετών που σήμερα έχουν πλέον καταξιωθεί.

Τη συνεργασία των δυο τους που υπήρξε μοναδική και απόλυτα ταιριαστή, την δικαίωσε το κοινό και την αγάπησε μέσα στα χρόνια. Φέτος συναντιούνται και πάλι («σαν να μην πέρασε μια μέρα», λένε οι ίδιοι) δημιουργώντας ακατάπαυστα καινούργιο υλικό, τραγούδια, παραστάσεις και σχέδια για το μέλλον, με ενθουσιασμό, χαρά και δημιουργικό οίστρο.

Τα δύο πρώτα τραγούδια του καινούργιου κύκλου τραγουδιών που ετοιμάζουν είναι ήδη εδώ: το ένα έχει για τίτλο «Μια καλημέρα» και το δεύτερο «Χέρια φτερά». Η φωνή του Μάριου Φραγκούλη, πιο ώριμη από ποτέ, αφηγείται τις ιστορίες που υπογράφει με στίχους ο Παρασκευάς Καρασούλος και ντύνουν οι μουσικές του συνθέτη Χρίστου Θεοδώρου, ο οποίος και ενορχήστρωσε τα τραγούδια.

Δυο φωτεινά τραγούδια που ανοίγουν φτερά να πετάξουν πάνω από το φετινό καλοκαίρι με πρόθεση να το τραγουδήσουν.

Η Μικρή Άρκτος που συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια από την ίδρυσή της και είναι υπεύθυνη για την παραγωγή και έκδοση των δύο τραγουδιών.

Οι συναυλίες του Μάριου Φραγκούλη

Ένας ανανεωμένος Μάριος Φραγκούλης με τα χέρια – φτερά, ανοιχτά, έτοιμος να πετάξει σε πόλεις και νησιά σε όλη την Ελλάδα, σε μια καλοκαιρινή περιοδεία και μια μουσική παράσταση-έκπληξη.

Με τον Κωνσταντίνο Γιουρτσίδη κοντά του, έναν νέο ερμηνευτή που ο ίδιος υπέδειξε στο ελληνικό κοινό πέρσι και διακρίθηκε φέτος στην 5η Ακρόαση Νέων Καλλιτεχνών της Μικρής Άρκτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Μάριος Φραγκούλης ταξιδεύει με «Χέρια φτερά» σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κρήτη12.09.2018

Πρόγραμμα:

Τετάρτη 22 Ιουλίου – Θεσσαλονίκη, Θέατρο Μονής Λαζαριστών

Παρασκευή 24 Ιουλίου – Αθήνα, Κηποθέατρο Παπάγου

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου – Ρέθυμνο (Κρήτη), Λόφος

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου – Χανιά (Κρήτη), Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εισιτήρια: https://www.ticketservices.gr/event/mario-frangoulis-summer-2026/

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Η Μικρά Ασία του Μίκη Θεοδωράκη: Αναβάλλεται η συναυλία στο Θέατρο Πέτρας
Μουσικά Νέα
Παύλος Παυλίδης: Αποκαλύπτει δύο νέα τραγούδια και το εξώφυλλο της «Πανσελήνου»
Μουσικά Νέα
30 Χρόνια Μικρή Πατρίδα: Γιώργος Ανδρέου και Παρασκευάς Καρασούλος ταξιδεύουν με τα τραγούδια τους – Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη
Μουσικά Νέα
8ο Διεθνές Φεστιβάλ «Ευρωπαϊκή Πολυφωνία»: Η Ρόδος μεταμορφώνεται σε ανοιχτή πολιτιστική σκηνή
Μουσικά Νέα
Το μπαλκόνι του Papazó έγινε album – Πού θα ακούσεις όλα τα τραγούδια
Μουσικά Νέα
Γιάννης Κότσιρας: Νέα ημερομηνία στο Βεάκειο μετά τα αλλεπάλληλα sold out
Μουσικά Νέα
Ημέρα Πεταλούδας: Το ιστορικό εργοστάσιο στον Κηφισό γίνεται μουσικό φεστιβάλ
Έξοδος
Νέα εποχή Baraonda με το «Bijoux»: Το πιο glam cabaret dinner show έρχεται με την υπογραφή του Γιώργου Βάλαρη
Μουσικά Νέα
Parra for Cuva: Το «Nacar» φτάνει στο Θέατρο Βράχων για το πιο ατμοσφαιρικό κλείσιμο του καλοκαιριού
Θεατρικά Νέα
Όπερα, θέατρο, συναρπαστικές μουσικές συναντήσεις: Όσα θα δούμε τη σεζόν 2026-2027 στο Θέατρο Ολύμπια
Photo Stories
Μετράμε αντίστροφα για το Αγοραφοβικό Φεστιβάλ μέσα από 10+1 κλικς από τις πρόβες
Μουσικά Νέα
«Καρδιά μου κράτα»: Η Πολυξένη Καράκογλου ερμηνεύει Ναταλία Γερμανού – Alex Sid