MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΚΑΛΗ ΖΩΗ

Όλα όσα μπορεί να κάνει μία μαμά για να μεγαλώσει ευτυχισμένα παιδιά

Τα πιο απλά και φαινομενικά «ασήμαντα» πράγματα που μπορεί να κάνει μία μαμά καθημερινά για να μεγαλώσει ευτυχισμένα παιδιά.

Monopoli Team

Δείχνει εμπιστοσύνη στον παιδίατρο

Εάν εκείνος σας διαβεβαιώνει ότι ο πυρετός του παιδιού οφείλεται σε κάποια ίωση, μην επιμένετε να σας δώσει αντιβίωση. Η υπερβολική χρήση τους μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα στο μέλλον, γιατί αυξάνει τις πιθανότητες να προκύψουν μικρόβια που αντιστέκονται στη δράση των αντιβιοτικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕίστε μαμά; Αυτοί είναι οι πέντε στόχοι που πρέπει να θέσετε για τη νέα χρονιά12.09.2018

Προνοεί για την ασφάλεια των παιδιών

Τοποθετήστε όλα τα ειδικά προστατευτικά σε πρίζες, κάγκελα, τζάκι, σκάλες κλπ και μην αφήνετε ποτέ το παιδί μόνο του στο χώρο του μπάνιου εάν είναι μικρότερο από πέντε ετών. Μη διανοηθείτε να κάνετε ούτε ένα χιλιόμετρο χωρίς να έχετε ασφαλίσει το παιδί στο ειδικό κάθισμα αυτοκινήτου και φυσικά βεβαιωθείτε ότι το έχετε τοποθετήσει σωστά.

Τους δίνει ευκαιρίες για να κινούνται

Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι η ανάπτυξη του εγκεφάλου σε μικρές ηλικίες συνδέεται άμεσα με τα επίπεδα δραστηριότητας του παιδιού. Εάν είναι ακόμα μικρό, βάλτε το να κάθεται μπρούμυτα κάποιες ώρες την ημέρα, σε μεγαλύτερη ηλικία προτιμήστε να περπατάει παρά να το μεταφέρετε με το καροτσάκι και αργότερα ανακαλύψτε μαζί ένα σπορ που αγαπάει και κάνει συστηματικά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς η γυμναστική μπορεί να βοηθήσει μία γυναίκα να είναι καλύτερη μαμά12.09.2018

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b