MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Plastic Hearts: Είναι η Μάιλι Σάιρους η ροκ σταρ της νέας γενιάς;

Η Μάιλι Σάιρους επέστρεψε με τον νέο της δίσκο “Plastic Hearts” και όλα δείχνουν ότι έκανε στροφή 180 μοιρών από τον παλιό της ήχο.

Η Μάιλι Σάιρους επέστρεψε με το "Plastic Hearts"
Η Μάιλι Σάιρους επέστρεψε με το "Plastic Hearts"
Monopoli Team

Το βράδυ της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου, λίγες μέρες μετά τα 28α γενέθλιά της, η Μάιλι Σάιρους κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο άλμπουμ της, με τίτλο “Plastic Hearts”. Όποιος δεν την παρακολουθεί στα σόσιαλ μίντια και δεν έχει προλάβει να ακούσει το “Midnight Sky” με την Στίβι Νικς ή το “Prisoner” με την Ντούα Λίπα, τότε βρέθηκε μπροστά σε μεγάλη έκπληξη, αφού η Σάιρους για ακόμα μια φορά είναι πολύ διαφορετική από το προηγούμενο άλμπουμ της.

Πρόκειται για την πρώτη της πραγματική “στροφή” στην ροκ, έχοντας ήδη πειραματιστεί με country, pop, R&B και hip-hop. Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το πιο ροκ πρόσωπο της Μάιλι Σάιρους, αφού στο παρελθόν έχει ερμηνεύσει covers “κλασικών” ροκ τραγουδιών, στα οποία ακόμα και οι δύσπιστοι την παραδέχτηκαν -και δεν γίνεται αλλιώς με την καταπληκτική φωνή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Taylor Swift σπάει ρεκόρ στα charts με το «Folklore»12.09.2018

Αυτή είναι όμως η πρώτη φορά που η Μάιλι αφοσιώνεται εντελώς σε έναν ροκ ήχο. Και φυσικά, όπως συνηθίζει σε κάθε άλμπουμ της, η τραγουδίστρια δεν άλλαξε μόνο τον ήχο της, αλλά και την εικόνα της για να ταιριάζει με την νέα αυτή ροκ περσόνα.

Το εξώφυλλο του Plastic Hearts της Μάιλι Σάιρους

Το εξώφυλλο του Plastic Hearts της Μάιλι Σάιρους

Η Μάιλι Σάιρους έχει αφήσει εδώ και πολλά χρόνια πίσω της την εποχή που ήταν πρωταγωνίστρια της Disney. Όλοι θυμόμαστε το “We Can’t Stop” και την σοκαριστικά άβολη εμφάνισή της με τον Ρόμπιν Θικ στα MTV VMAs πριν από 7 χρόνια. Από τότε μερικοί ακόμα δυσκολεύονται να την πάρουν στα σοβαρά, παρ’ όλο που έχει κάνει κάποιες πολύ αξιοπρεπείς δουλειές.

Η νέα ροκσταρ της εποχής μας;

Φαίνεται, ότι το “Plastic Hearts” ανήκει σε αυτές τις  αξιόλογες δουλειές, αφού η Μάιλι κατάφερε να συμπεριλάβει στο άλμπουμ της μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της ροκ σκηνής. Φυσικά, μιλάμε για την Τζόαν Τζετ, την Στίβι Νικς και τον Μπίλι Άιντολ, που συμμετείχαν στα τραγούδια “Bad Karma”,  “Edge of Midnight” και “Night Crawling” αντίστοιχα.

Όπως είναι λογικό, αυτά τα ονόματα σε δίσκο του 2020 δεν περνούν απαρατήρητα, με αποτέλεσμα πολλοί να δηλώνουν ήδη ενθουσιασμένοι με το “Plastic Hearts”. Οι κριτικές, μέχρι τώρα, είναι θετικές, με το NME μάλιστα να την αποκαλεί “την ροκ σταρ που χρειαζόμαστε το 2020”.

Και όπως φαίνεται, οι περισσότεροι συμφωνούν. Το περιοδικό Spin δηλώνει ενθουσιασμένο με τον “εμπρηστικό νέο δίσκο”, που αποτελεί “την σπουδαιότερη ηχητική επανεφεύρεση” της Σάιρους, “έναν ρετρό φόρο τιμής στις δυναμικές γυναίκες της ροκ μουσικής”. Για την Telegraph, το “Plastic Hearts” είναι “πιασάρικο, διασκεδαστικό, με οδηγό τη χαρισματικότητα της Σάιρους”, “ο καλύτερος συνδυασμός ροκ και ποπ”. Βέβαια, όλοι συμφωνούν ότι κάτι λείπει και αυτό είναι ένας πιο προσωπικός τόνος του άλμπουμ. Πέρα από το “Golden G String” λίγα τραγούδια μας αποκαλύπτουν την “πραγματική” Μάιλι Σάιρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMuse: Αντλούν έμπνευση από το 2020 και ετοιμάζουν νέο άλμπουμ12.09.2018

Μπορεί να μην πρόκειται για τον απόλυτο ροκ δίσκο της χρονιάς, αποτελεί όμως εκπληκτική πρώτη προσπάθεια για κάποιον που ομολογουμένως δεν είχε κινηθεί ξανά αποκλειστικά σε τέτοιους ήχους. Αν η Σάιρους συνεχίσει με αυτό το ύφος, φαίνεται ότι έχει τις προδιαγραφές για να δημιουργήσει ένα ακόμα καλύτερο άλμπουμ, και γιατί όχι να γίνει πράγματι η ροκ σταρ της εποχής μας.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b