MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Prisoner: Η Miley Cyrus και η Dua Lipa μεταμορφώνονται σε ροκ σταρς για το νέο τους βίντεο κλιπ

Η Miley Cyrus αποκάλυψε το ολοκαίνουριο βίντεο κλιπ για την συνεργασία της με την Dua Lipa, στο τραγούδι “Prisoner”.

Miley Cyrus και Dua Lipa στο Prisoner
Miley Cyrus και Dua Lipa στο Prisoner
Monopoli Team

Πριν περίπου ένα μήνα, κυκλοφόρησαν φήμες ότι η Miley Cyrus και η Dua Lipa δουλεύουν σε ένα μυστικό πρότζεκτ, καθώς περαστικοί στην Νέα Υόρκη τις είχαν δει να γυρίζουν ένα βίντεο μαζί.

Παράλληλα, την προηγούμενη εβδομάδα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε επιτέλους τα τραγούδια που θα βρίσκονται στο ολοκαίνουριο άλμπουμ της, με τίτλο Plastic Hearts. Στην τέταρτη θέση, λοιπόν, είδαμε ένα τραγούδι με τίτλο “Prisoner”, το αποτελούσε συνεργασία με την Dua Lipa.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας οι δύο pop star δημοσίευαν όλο και περισσότερα υπονοούμενα για την επερχόμενη συνεργασία τους, τόσο στο Twitter όσο και στο Instagram, με αποτέλεσμα οι φήμες για ένα βίντεο κλιπ να έχουν πάρει φωτιά.

Επιτέλους λοιπόν το βίντεο κλιπ κυκλοφόρησε τα ξημερώματα της Παρασκευής 20 Νοεμβρίου και πρέπει να παραδεχτούμε ότι άξιζε η αναμονή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDua Lipa & Angèle: Η συνεργασία στο νέο single «Fever» που δεν θα σταματήσουμε ν’ ακούμε στην καραντίνα12.09.2018

Στο βίντεο, οι δυο τραγουδίστριες μοιάζουν με πραγματικές ροκ σταρ. Οδηγούν ένα πούλμαν περιοδείας μαζί, χύνουν χυμό κεράσι η μία πάνω στην άλλη, δίνουν έξαλλες συναυλίες σε ένα εξαγριωμένο κοινό, σε ένα βίντεο σε σκηνοθεσία της ίδιας της Miley Cyrus.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Φυσικά αυτή δεν είναι η μοναδική συνεργασία στο νέο άλμπουμ της Miley Cyrus. Στο Plastic Hearts θα ακούσουμε μία συνεργασία της με το είδωλο της ροκ, Joan Jett, αλλά και με τον θρυλικό Billy Idol, κάτι που φυσικά μας κάνει να ανυπομονούμε όλο και περισσότερο για την κυκλοφορία του άλμπουμ, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b