MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Muse: Αντλούν έμπνευση από το 2020 και ετοιμάζουν νέο άλμπουμ

Ο Ματ Μπέλαμι άρχισε να ετοιμάζει το καινούριο άλμπουμ των Muse και εμπνέεται από τις πορείες και το χάος που επικρατεί στις ΗΠΑ

Monopoli Team

Ο Ματ Μπέλαμι επιβεβαίωσε ότι άρχισε να δουλεύει πανώ στο καινούριο άλμπουμ των Muse και οι θαυμαστές τους είναι ενθουσιασμένοι.

Ο αρχηγός του συγκροτήματος δήλωσε ότι τα πρώτα στάδια της δημιουργίας του άλμπουμ -που έρχεται δύο χρόνια μετά το τελευταίο τους με τίτλο «Simulation Theory»- αντλούν έμπνευση από τις «διαμαρτυρίες και το χάος» που «ξεκίνησαν» σε όλο τον κόσμο το 2020.

«Άρχισα να γράφω ένα νέο άλμπουμ», είπε στην βρετανική The Sun. «Άρχισα να γράφω όταν ξεκινούσαν όλες οι διαμαρτυρίες και όλο το χάος. Είναι περίεργο αυτό που λέω, αλλά ταιριάζει με τη μουσική που γράφω. Σε κρατά λίγο σε αγωνία.»

Ο Μπέλαμι μίλησε επίσης για τα μελλοντικά σχέδια της μπάντας νωρίτερα φέτος. «Μου αρέσει η ιδέα να κάνουμε ένα reset ως συγκρότημα και να επιστρέψουμε στις ρίζες μας. Όπως στο παρελθόν, δηλαδή να επιστρέψουμε πραγματικά στην πατρίδα μας (Teignmouth, Devon) και να τα κάνουμε όλα όπως στην αρχή», είπε.

«Είναι πιθανό να μπούμε στο στούντιο τον επόμενο χρόνο για να φτιάξουμε ένα νέο άλμπουμ και να περιοδεύσουμε μετά από αυτό, ανάλογα με τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς. Για εμάς, το 2020 ήταν πάντα μια χρονιά για να σκεφτούμε ότι είμαστε εκτός εργασίας και εκτός δρόμου. Οι Muse δεν το έκαναν αυτό ποτέ στα 20 παράξενα χρόνια που έχουμε περάσει».

Ο Μπέλαμι αποκάλυψε επίσης ότι αγόρασε μια κιθάρα του Jeff Buckley και σκοπεύει να τη χρησιμοποιήσει στο επόμενο άλμπουμ των Muse.

Simulation Theory: Η ταινία

Η μπάντα κυκλοφόρησε πρόσφατα την αναμενόμενη ταινία τους, Simulation Theory. Μιλώντας στο NME νωρίτερα φέτος για την ταινία, o Μπέλαμι είπε: «Είναι μια φρέσκια ταινία που βρίσκεται στον 80s sci-fi κόσμο του τελευταίου άλμπουμ. Το καταφέραμε πριν συμβεί το [COVID-19], αλλά περιέχει θέματα σχετικά με έναν ιό που αναλαμβάνει την πραγματικότητα των ανθρώπων.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Rolling Stones επανακυκλοφορούν το “Goats Head Soup” με νέα κομμάτια12.09.2018

Ο Μπέλαμι διατηρούσε τον εαυτό του απασχολημένο κατά τη διάρκεια του 2020 με την κυκλοφορία μιας σειράς σόλο κομματιών όπως το «Tomorrow’s World», εμπνευσμένο από τη ζωή στην καραντίνα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού και το «Pray (High Valyrian)» από το soundtrack του Game Of Thrones πέρυσι.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b