MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΚΑΛΉ ΖΩΉ

Αυτά είναι τα πιο “ινσταγκραμικά” φυτά εσωτερικού χώρου για να δώσετε ζωή στο σπίτι σας

Σύμφωνα με μία έρευνα, υπάρχουν κάποια φυτά που ομορφαίνουν το σπίτι μας και είναι πιο… “ινσταγκραμικά” από κάποια άλλα.

Ποια είναι τα πιο ινσταγκραμικά φυτά;
Ποια είναι τα πιο ινσταγκραμικά φυτά;
Monopoli Team

Τα τελευταία χρόνια τα φυτά εσωτερικά χώρου γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, γεμίζοντας εκατομμύρια σπίτια ανά τον κόσμο. Μάλιστα, η αρχική μας σελίδα στο Instagram είναι απόδειξη αυτού του trend, με πάνω από 4 εκατομμύρια δημοσιεύσεις στο tag #houseplants.

Πρόσφατα, εμείς σας μιλήσαμε για τα οφέλη των φυτών εσωτερικού χώρου για το σπίτι σας, σύμφωνα με τους πιο διάσημους plantfluencers. Νομίζουμε λοιπόν ότι ήρθε η ώρα να σας πούμε και τα πιο “ινσταγκραμικά” φυτά, δηλαδή τα φυτά εκείνα που αν μπουν στο σπίτι σας, σίγουρα θα θέλετε να τα φωτογραφήσετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜένουμε σπίτι με 7 ιδέες για δραστηριότητες στην καραντίνα12.09.2018

Σύμφωνα με έρευνα του HomeHow.co.uk -που είναι ειδικοί της εσωτερικής διακόσμησης- αυτά είναι τα περισσότερο (και τα λιγότερα) “ινσταγκραμικά” φυτά στον κόσμο, τα φυτά εκείνα δηλαδή που έχουν δημοσιευτεί περισσότερες φορές στο Instagram.

Τα πιο ινσταγκραμικά φυτά εσωτερικού χώρου

Το φυτό που κατέκτησε την κορυφή στην λίστα με τα πιο ινσταγκραμικά φυτά είναι ο κάκτος -και δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση. Με πάνω από 23 εκατομμύρια hashtag, ο κάκτος σίγουρα αξίζει τη θέση αυτή. Γνωστός για το εντυπωσιακό του σχήμα, το πρακτικό μέγεθός του, αλλά και τα χρώματά του, ο κάκτος είναι η καλύτερη προσθήκη σε ένα σπίτι, ειδικά αν ληφθεί υπόψη ότι χρειάζεται σπάνια πότισμα.

Ο κάκτος έρχεται σε πολλά σχήματα και χρώματα

Ο κάκτος έρχεται σε πολλά σχήματα και χρώματα

Στη δεύτερη θέση είναι ένα φυτό ονόματι Χόγια. Με το ξεχωριστό, κηρώδες, όμορφο φύλλωμά του, αλλά και τα αρωματικά λουλούδια, δημοσιεύτηκε δύο εκατομμύρια φορές στο Instagram. Να σημειωθεί ότι και αυτό το φυτό βοηθάει στο φιλτράρισμα του αέρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Sill (@thesill)

Στην τρίτη θέση με τα πιο “ινσταγκραμικά” φυτά είναι η Μονστέρα, γνωστό και ως φιλόδεντρο. Το πανέμορφο φυτό με τα σκούρα πράσινα, γυαλιστερά φύλλα μπορούν να αγγίξουν τα 90 εκατοστά πλάτος! Παράλληλα, δεν απαιτούν πολύ φροντίδα και είναι εύκολο να τα διατηρήσει κανείς.

Από τα πιο ινσταγκραμικά φυτά η Monstera ταιριάζει σε όλα τα σπίτια

Από τα πιο ινσταγκραμικά φυτά η Monstera ταιριάζει σε όλα τα σπίτια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ7 θαυματουργά βότανα που “καθαρίζουν” τους πνεύμονες12.09.2018

Όσο για τα λιγότερο ινσταγκραμικά φυτά; Στη θέση αυτή βρέθηκε η πολύ ευεργετική για την υγεία αλόη βέρα, αλλά και ο φίκος, με λιγότερο από 100 χιλιάδες hashtag.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b