MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Βρες το βιβλίο: Διαδικτυακό βιβλιο-κουίζ για παιδιά από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι. Ρέντη

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι. Ρέντη παραμένει σε επικοινωνία με τους μικρούς της αναγνώστες μέσα από ένα διαδικτυακό, διαδραστικό παιχνίδι γνώσεων, με τίτλο «Βρες το βιβλίο!!!».

Βρες το βιβλίο!!!
Monopoli Team

Ένα διαδραστικό παιχνίδι γνώσεων με τίτλο «Βρες το βιβλίο!!!» για παιδιά Δημοτικού και όχι μόνο, διοργανώνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι. Ρέντη. Τα βιβλία αναζητούν αναγνώστες με αφορμή το παιχνίδι. Το Βιβλιο-Κουίζ είναι ένας τρόπος επικοινωνίας των υπεύθυνων της βιβλιοθήκης με τους λιλιπούτειους βιβλιόφιλους αλλά και ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα.

Οι κανόνες του «Βρες το βιβλίο!!!» είναι απλοί:

Πατώντας στο link https://forms.gle/sgwSphhEgs8JGLJA6 το παιχνίδι ξεκινά!. Υπάρχουν 10 ερωτήσεις που αναζητούν απαντήσεις. Σε περίπτωση που τα παιδιά δεν τις γνωρίζουν μπορούν να ανατρέξουν στον κατάλογο της βιβλιοθήκης https://rentislib.openabekt.gr γράφοντας το όνομα του συγγραφέα, τον τίτλο του βιβλίου ή να «σερφάρουν» στη Google. Οι σωστές απαντήσεις θα αναρτηθούν στις 15 Νοεμβρίου στη σελίδα της βιβλιοθήκης ή  θα αποσταλούν στα e-mail των συμμετεχόντων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑντιγόνη: Online εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό παιχνίδι από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά12.09.2018

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b