MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Billie Eilish ανακοίνωσε νέα livestream συναυλία

Καθώς η διάσημη μουσικός δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει την περιοδεία που είχε προγραμματίσει, αποφάσισε να κάνει μία συναυλία μέσω livestream για όλους τους θαυμαστές της.

Monopoli Team

Τον Μάρτιο, η Billie Eilish, καθώς και όλοι οι υπόλοιποι καλλιτέχνες, αναγκάστηκαν να ακυρώσουν ή έστω να αναβάλλουν τις συναυλίες και τις παραστάσεις τους λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Έτσι και η Billie Eilish είχε ακυρώσει την περιοδεία της με τίτλο “Where Do We Go?” που είχε προγραμματιστεί για το 2020. Έτσι, σε ένα νέο post στο Instagram, μίλησε για το πόσο πολύ της λείπει να ερμηνεύσει ζωντανά για το κοινό της, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε μία νέα συναυλία, η οποία θα γίνει μέσω livestream, ώστε να την απολαύσουν οι θαυμαστές από όλο τον κόσμο.

Με τίτλο “Where Do We Go?The Livestream”, το show θα προβληθεί στην ιστοσελίδα της τραγουδίστριας, όπου οι θαυμαστές της θα μπορέσουν να προ-κρατήσουν εισιτήρια. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 25 Οκτωβρίου, 1 ώρα μετά τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας, ενώ τα εισιτήρια κοστίζουν 30 δολάρια.

“Μου έλειψε τόσο να κάνω συναυλίες. Ανυπομονώ να ερμηνεύσω ξανά” έγραψε η Billie Eilish στην ανακοίνωση που έκανε μέσω Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

miss doing shows so muuuuuch? soo I’m doing a livestream october 24th and i can’t wait to be performing agaaaain. get your tickets now!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish) στις

Παρ’ όλο που είχε ακυρωθεί η περιοδεία της, η Billie Eilish ήταν πολύ απασχολημένη αυτό τον καιρό. Πήρε μέρος στην πρωτοβουλία της Lady Gaga “One World:Together at Home“, δημοσίευσε μία ταινία μικρού μήκους για το body shaming (που κανονικά θα είχε προβληθεί στην περιοδεία της), ενώ μίλησε με τον David Attenborough για το πώς μπορούμε να σώσουμε τον κόσμο μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιατί η Billie Eilish ήταν η καλλιτέχνις της χρονιάς;12.09.2018

Παράλληλα, κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο, “My Future“, καθώς την απολαύσαμε και στο νέο βίντεο κλιπ για το soundtrack της νέας ταινίας James Bond, με τίτλο “No Time to Die”.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b