MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Billie Eilish: Αγνώριστη στο νέο βίντεο κλιπ για το τραγούδι «No Time to Die»

Το βίντεο κλιπ για το θεματικό τραγούδι της νεάς ταινίας James Bond, «No Time to Die», επιτέλους κυκλοφόρησε και η ποπ σταρ Billie Eilish εμφανίζεται όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Monopoli Team

Η Billie Eilish είναι μια από τις πιο αντισυμβατικές ποπ σταρ στον κόσμο, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της μέχρι στιγμής να περιλαμβάνουν δυνατά μπάσα και πρωτότυπους ποπ πειραματικούς ήχους, όπως το «Bury A Friend» και το εμβληματικό «Bad Guy».

Η 18χρονη έχει ήδη αποδείξει ότι είναι ικανή για πολλά, ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του θεματικού τραγουδιού για την νέα ταινία του James Bond. Ωστόσο, μετά την κυκλοφορία του «No Time To Die» η Billie Eilish φαίνεται να αλλάζει το στυλ της, κάνοντας μια στροφή προς την…κομψότητα. Στα πλαίσια της αλλαγής αυτής τον περασμένο Ιούλιο μοιράστηκε το τραγούδι «My Future», ένα τζαζ, απαλό τραγούδι που έγραψε η ίδια.

Σήμερα, δέκα μήνες μετά την αρχική κυκλοφορία του κομματιού για τη νέα Bond ταινία, η Eilish συνεχίζει στο ίδιο εκλεπτυσμένο στυλ στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού. Το βίντεο κλιπ αυτό έρχεται σε αντίθεση με το στυλ των βίντεο κλιπ που μας έχει συνηθίσει, καθώς φαίνεται να περιορίζεται σε σκηνές από την ταινία, που εναλάσσονται με πλάνα από την Billie Eilish να τραγουδά μόνη σε μια σκηνή. Παρ’ όλα αυτά η μουσικός εξακολουθεί να ξεχωρίζει στο κλιπ, τραβώντας την προσοχή όλων ανάμεσα στα εμβόλιμα πλάνα από την ταινία!

Η εμφάνιση της Eilish στο βίντεο κλιπ

Κρατώντας ένα ρετρό μικρόφωνο με τα τεράστια νύχια που έχει ως σήμα κατατεθέν της, η Eilish εκδηλώνει το συναίσθημα των στίχων του τραγουδιού, με έντονα βλέμματα στην κάμερα και φυσικές απαλές εκφράσεις στο πρόσωπο. Γυρισμένο σε ασπρόμαυρο φόντο, το βίντεο κινείται στο ίδιο στυλ ηρεμίας με το τραγούδι, κάνοντας το βίντεο τόσο διαχρονικό όσο το ίδιο το τραγούδι.

Καθώς το κομμάτι φτάνει στην κορύφωσή του – μια σπαρακτική κραυγή του «No time to die» – γραφικά καπνού πλαισιώνουν τη σιλουέτα της σταρ. Είναι μια φευγαλέα δραματική στιγμή σε ένα κατά τα άλλα απλό βίντεο, στην οποία τα συναισθήματα της ερμηνεύτριας και των ακροατών της κορυφώνονται. Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να χαλάει σε καμία περίπτωση την όλη κομψότητα του βίντεο, καθώς το τραγούδι τελειώνει στον ίδιο ήρεμο τόνο με τον οποίο ξεκίνησε.

Δείτε το βίντεο κλιπ:

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b