MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

«Πώς θα σώσουμε τον πλανήτη;»: H Billie Eilish και άλλοι διάσημοι ρωτούν τον σερ David Attenborough

Ο Βρετανός τηλεπαρουσιαστής και φυσικός ιστορικός σερ David Attenborough, απαντά σε ερωτήσεις της Billie Eilish και άλλων διασήμων, σχετικά με το πώς θα καταφέρουμε να σώσουμε τον πλανήτη από μία επερχόμενη καταστροφή.

πηγή:Netflix
Monopoli Team

Στο Netflix κυκλοφόρησε το προωθητικό βίντεο για τη νέα εκπομπή του σερ David Attenborough: «A Life On Our Planet» με την συμμετοχή διάσημων προσώπων της διεθνούς καλλιτεχνικής – και όχι μόνο – σκηνής.

Η Βillie Elish, o David Beckham,o Marcus Rachford, η Maisie Williams και ο Asa Butterfield θίγουν φλέγοντα ζητήματα που αφορούν στο περιβάλλον και η συζήτηση με τον σερ David Attenborough ξεκινά.

«Ο πλανήτης είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε και εμείς είμαστε μέρος του» αναφέρει χαρακτηριστικά ο σερ David Attenborough, δίνοντας συμβουλές για την προστασία των ειδών που απειλούνται με εξαφάνιση αλλά και γενικά πώς όλοι μπορούμε να συμβάλλουμε στην προστασία του πλανήτη, που είναι το σπίτι μας.

Ο πλανήτης κινδυνεύει και η ανθρώπινη παρέμβαση δυσχεραίνει την επιβίωση του. Η κλιματική αλλαγή είναι μεγάλη και πολλά είδη ζώων απειλούνται με αφανισμό.

«Νιώθω απόγνωση» ήταν η απάντηση του κύριου David, στην ερώτηση της Billie Elish για το πώς διαχειρίζεται τα συναισθήματά του σαν άνθρωπος για όλα εκείνα τα ζώα που «χάνουν τη ζωή τους» και εξαφανίζονται. Και στην συνέχεια μας προτρέπει να δράσουμε για να αποτρέψουμε την καταστροφή ενός πλανήτη με «σπάνια ομορφιά και πολυπλοκότητα».

Ο σερ David Attenborough απάντησε και σε ερωτήσεις που αφορούσαν στην περίοδο της καραντίνας. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση της ηθοποιού του Game of Thrones, Maisie Williams, για το πώς κατάφερε να παραμείνει σε επαφή με τη φύση κατά τη διάρκεια του lockdown, εκείνος απάντησε: «Πέρασα περισσότερο χρόνο στον κήπο συνειδητοποιώντας τον πλούτο του… υπάρχουν τόσα πολλά που συνειδητοποιείς, όταν δεν είχες κοιτάξει ποτέ πριν». 

Δείτε ολόκληρο το βίντεο εδώ:

Πηγή: www.dazeddigital.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟΗΕ: Δεν έχει επιτευχθεί κανένας στόχος για να σταματήσει η καταστροφή του περιβάλλοντος12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b