MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Τζέιν Φόντα και άλλοι σταρς παρακινούν τους Αμερικανούς να ψηφίσουν…μέσω γυμναστικής

Πλήθος διάσημων σταρ γυμνάζονται υπό την καθοδήγηση της Τζέιν Φόντα σ’ ένα βίντεο που παρακινεί τους Αμερικανούς να ψηφίσουν στις επερχόμενες Προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Monopoli Team

Τριάντα οκτώ χρόνια αφότου κυκλοφόρησε το πρώτο της βίντεο γυμναστικής το 1982, η 82χρονη Τζέιν Φόντα βάζει ξανά τα ρούχα γυμναστικής της και παροτρύνει τους Αμερικανούς να…εξασκήσουν το δικαίωμα ψήφου τους.

Η Φόντα συνεργάστηκε με το Register2Vote για να ηγηθεί του «Exercise That Vote», ένα βίντεο γεμάτο διάσημους σταρ που προωθεί την εγγραφή ψηφοφόρων και την ψηφοφορία στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Με νέον γραφικά να γεμίζουν την οθόνη και με μουσική της δεκαετίας του ’80 να παίζει στο backround, η Φόντα και ένα πλήθος διασημοτήτων, όπως η Κέρι Ουάσινγκτον, η Κέιτι Πέρι, ο Ορλάντο Μπλουμ, η Βανέσα Χάντγκενς, η Έιμι Σούμερ, ο Κεν Τζονγκ, η Άσλεϊ Μπένσον και ο Σακίλ Ο’ Νιλ.

Κέρι Ουάσινγκτον

«Πρέπει να είσαι σε φόρμα στον επερχόμενο αγώνα. Σε χρειάζομαι να είσαι δυνατός, σε χρειάζομαι να εστιάσεις με προσοχή, σε χρειάζομαι να είσαι πλήρως αφοσιωμένος στο καθήκον που έχουμε, οπότε ας ετοιμαστούμε να ασκήσουμε το δικαίωμα ψήφου μας», αναφέρει η Φόντα στο βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Πώς θα σώσουμε τον πλανήτη;»: H Billie Eilish και άλλοι διάσημοι ρωτούν τον σερ David Attenborough12.09.2018

Νωρίτερα φέτος, η Φόντα εστίασε τον πολιτικό της ακτιβισμό στην κλιματική αλλαγή. Συνεργάστηκε με την Greenpeace και άλλους περιβαλλοντικούς ακτιβιστές πριν από ένα χρόνο για το «Friday Drill Friday», μια εβδομαδιαία σειρά διαμαρτυριών στην Ουάσινγκτον, με επίκεντρο το θέμα της κλιματικής κρίσης. Συνελήφθη κατά τη διάρκεια μιας από τις διαμαρτυρίες στα 82α γενέθλιά της. Στο βιβλίο της «Τι μπορώ να κάνω;», που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα, γράφει για το έργο της ως ακτιβίστρια για την κλιματική αλλαγή.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Τζέιν Φόντα στο Instagram:

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b