MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΡΑΣΕΙΣ

Μαζί για το Παιδί: Designers δημιουργούν συλλεκτικά t-shirts για καλό σκοπό

Οκτώ Έλληνες καλλιτέχνες, δημιουργούν t-shirts με το δικό τους μήνυμα «αισιοδοξίας» για να ενισχύσουν την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Monopoli Team

Μήνυμα αισιοδοξίας μέσω της τέχνης

Οκτώ ταλαντούχοι Έλληνες καλλιτέχνες, στέλνουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας μέσω της τέχνης τους. Δημιουργίες, που μετουσιώνουν την παιδική αθωότητα σε ένα μήνυμα ελπίδας και χαράς, δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Στόχος τους να στηρίξουν το ιδιαίτερο έργο που πραγματοποιεί καθημερινά. Σχέδια αποτυπωμένα σε συλλεκτικά και αριθμημένα t-shirts, τα οποία απευθύνονται σε άντρες, γυναίκες και παιδιά. Αυτά φέρουν την υπογραφή των εικαστικών:  Γιάννη Βαρελά, Κωνσταντίνου Κακανιά, Αλίκης Λαλά, Όλγας Μηλιαρέση, Ραλλού Παναγιώτου, Φίλιππου Φωτιάδη, του φωτογράφου Γιάννη Μπουρνιά  και των artistic collective The Callas.

«Together We Create»

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», σε συνεργασία με τους νεότερους εθελοντές της προσκάλεσαν τους οκτώ καλλιτέχνες να αγκαλιάσουν την ενέργεια στα πλαίσια της πρωτοβουλίας «Together We Create». Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε εν μέσω κορωνοϊού, από νέους ανθρώπους. Στόχος είναι να προσφέρουν στο έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Η πρωτοβουλία αποτελείται από εναλλακτικά projects και δημιουργικούς τρόπους συνεργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜπορεί ο εθελοντισμός να είναι το κλειδί για καλή υγεία και μακροζωία;12.09.2018

Εξασφαλίστε το δικό σας t-shirt

Η χορηγία είναι της εταιρίας KALOGIROU που είναι και το αποκλειστικό κανάλι πώλησης και προώθησης των t-shirts. Τα τελευταία, τοποθετούνται σε περιβάλλον υψηλής αισθητικής, ανάμεσα σε προϊόντα που αποτελούν σημεία αναφορά στο χώρο της μόδας. Εξασφαλίστε το δικό σας t-shirt εδώ. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν σε οικογένειες που έχουν πληγεί σοβαρά οικονομικά από τον Covid 19.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση «Μαζί για το Παιδί»: Αγίου Θωμά 14, Αθήνα 115 27
Τηλέφωνο: 210 7482690
E-mail:[email protected]

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b