CHEF'S TIPS
Μακαρονάδα με κοκκινιστό φιλέτο κοτόπουλο
Νόστιμη συνταγή από τη food blogger Nikis_Food
Monopoli Team
12.09.2019
Υλικά για τη μακαρονάδα με κοκκινιστό φιλέτο κοτόπουλο
- κρεμμύδι
- 2 κ.γ πελτέ ντομάτας
- 1 μικρό πακέτο σάλτσα ντομάτας
- φιλέτο κοτόπουλο σε κομματάκια
- καρότο
- μισή πιπεριά πράσινη
- αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά, μπαχάρι σκόνη, κανέλα, ζάχαρη
- ζωμό κότας
- 1 ποτήρι νερό
- 1 πακέτο μακαρόνια
- τυρί για τα μακαρόνια
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με τον πελτέ ντομάτας. Προσθέτουμε το φιλέτο κοτόπουλο, αφού πρώτα το έχουμε κόψει σε κομματάκια και το αφήνουμε για 8 λεπτά να ψηθεί. Στην συνέχεια ρίχνουμε ένα καρότο σε ροδέλες μαζί με την πιπεριά ψιλοκομμένη. Αφήνουμε για 3 λεπτά. Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας. αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά, μπαχάρι σκόνη, κανέλα, ζάχαρη και το ζωμό κότας. Έπειτα ένα ποτήρι νερό και χαμηλώνουμε τη φωτιά στο 5. Αφήνουμε για περίπου μισή ώρα με 40 λεπτά. Εάν χρειαστεί και άλλο νεράκι συμπληρώνουμε. Βράζουμε ένα πακέτο μακαρόνια για συνοδευτικό. Τέλος, προσθέτουμε και το τυρί.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Νόστιμη νηστεία σε 5 cool spots
10 πασχαλινά bazaar για ξεχωριστές αγορές με καλό σκοπό
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε στην TV αυτό το ΣΚ
Family Weekend: 8 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: 8 προτάσεις για δωρεάν διασκέδαση στην πόλη
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 20-21 Απριλίου
Γιατί δεν πρέπει να βάζουμε τα αυγά στην πόρτα του ψυγείου
Επικό reunion για τους πρωταγωνιστές του Pulp Fiction
Πάσχα στο Λεωνίδιο: Μια εκδρομή που αξίζει να κάνετε
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Δεν έχω καλλιτεχνικά απωθημένα»