MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
20
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
CHEF'S TIPS

Μακαρονάδα με κοκκινιστό φιλέτο κοτόπουλο

Νόστιμη συνταγή από τη food blogger Nikis_Food

Monopoli Team

Υλικά για τη μακαρονάδα με κοκκινιστό φιλέτο κοτόπουλο
  • κρεμμύδι
  • 2 κ.γ πελτέ ντομάτας
  • 1 μικρό πακέτο σάλτσα ντομάτας
  • φιλέτο κοτόπουλο σε κομματάκια
  • καρότο
  • μισή πιπεριά πράσινη
  • αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά, μπαχάρι σκόνη, κανέλα, ζάχαρη
  • ζωμό κότας
  • 1 ποτήρι νερό
  • 1 πακέτο μακαρόνια
  • τυρί για τα μακαρόνια

Εκτέλεση

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με τον πελτέ ντομάτας. Προσθέτουμε το φιλέτο κοτόπουλο, αφού πρώτα το έχουμε κόψει σε κομματάκια και το αφήνουμε για 8 λεπτά να ψηθεί. Στην συνέχεια ρίχνουμε ένα καρότο σε ροδέλες μαζί με την πιπεριά ψιλοκομμένη. Αφήνουμε για 3 λεπτά. Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας. αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά, μπαχάρι σκόνη, κανέλα, ζάχαρη και το ζωμό κότας. Έπειτα ένα ποτήρι νερό και χαμηλώνουμε τη φωτιά στο 5. Αφήνουμε για περίπου μισή ώρα με 40 λεπτά. Εάν χρειαστεί και άλλο νεράκι συμπληρώνουμε. Βράζουμε ένα πακέτο μακαρόνια για συνοδευτικό. Τέλος, προσθέτουμε και το τυρί.

Περισσότερα από The Art of Life