MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
LIVE

Γιατί δεν θα χάσουμε το extravagant party των Dub Pistols;

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η διαβόητη μπάντα των μουσικών pistoleros επιστρέφει και πάλι στην Αθήνα για ένα live μουσικό χαρμάνι γεμάτο ηχητικές εκρήξεις.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Kάθε φορά που ανακοινώνεται η έλευση των Dub Pistols στην χώρα μας γνωρίζουμε πως η εμφάνισή τους πρόκειται να αποτελέσει ένα απ’ τα πιο σημαντικά μουσικά γεγονότα της χρονιάς κι ένα “extravagant party” σημειώνεται πάντοτε με κεφαλαία γράμματα στο ημερολόγιο δίπλα στην ημερομηνία της κάθε εμφάνισής τους!

Από ανοιχτούς φεστιβαλικούς χώρους έως μεγάλα clubs, υπάρχει κάτι κοινό σε κάθε εμφάνιση των Pistoleros. Η ατμόσφαιρα σε συνεπαίρνει και τα θετικά vibes κατακλύζουν όποιο χώρο κι αν επισκεφτούν. Πάντοτε υπάρχει μια κοινή αγάπη για όλους όσους συμμετέχουν στο ξέφρενο party τους.

Ο Barry Αshworth, ο Seanie Tee και η παρέα τους, σαν γνήσιοι Pistoleros πρώτης γραμμής, εκτοξεύονται στην σκηνή σαν σε μάχη με οδοφράγματα ενάντια στο μουσικό, κι όχι μόνο, κατεστημένο και δεν σταματούν μέχρι και ο τελευταίος άνθρωπος στο χώρο να έχει οριακά εξαντληθεί από τον χορό και την ένταση των οπτικοακουστικών συναισθημάτων που βιώνει.

Δεν σε αφήνουν να σκεφτείς στιγμή την υποχώρηση και σε οδηγούν να χορεύεις εκστασιασμένος σε όλη την διάρκεια του live show τους. Κάθε φορά αποδεικνύουν με κάθε τρόπο γιατί θεωρούνται μία απ’ τις σημαντικότερες μπάντες της αστικής underground σκηνής της Βρετανίας και ένα live φαινόμενο. Αστείρευτη ενέργεια, πρωτοφανής δυναμισμός και ένα παραλήρημα μεταξύ dub, hip hop, drum ’n’ bass και acid house όχι απλά εκπληρώνει σε κάθε περίπτωση όλες μας τις απαιτήσεις, αλλά μας βρίσκει σχεδόν κι απροετοίμαστους, με καινούρια τεχνάσματα και πειραματισμούς κάθε φορά.

Πολύ περισσότερο από ένα απλό live, στήνεται ένα φρενήρες raggamuffin party. Αδυνατώ να πιστέψω πως οποιοσδήποτε βρέθηκε σε κάποιο live τους θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιο καλύτερο μέρος να περάσει το βράδυ του και πως φεύγοντας δεν σκεφτόταν μέσα του ή και φωναχτά ακόμη με την παρέα του: “Αν αυτή την φορά πήγαν όλα καλά, την επόμενη δεν μπορούν παρά να πάνε καλύτερα.”

Όπως ο ίδιος ο original pistolero, Barry Ashworth, είχε δηλώσει, άλλωστε, σε συνέντευξη που μου είχε παραχωρήσει παλαιότερα και αναφερόμενος στις επισκέψεις του στην χώρα μας: «Τρομερή χώρα και απίστευτοι άνθρωποι. Είναι πάντοτε ένα τρομερό party!» Και κάθε φορά το party είναι ακόμη καλύτερο, θα συμπληρώσω εγώ.

Dub Pistols, λοιπόν, επιστρέφουν με την full σύνθεσή τους, αυτή την Παρασκευή, 3 Μαίου, στο Tres Athens και προτείνονται ανεπιφύλακτα σε όσους δεν έχουν λάβει ποτέ μέρος σε ένα εκστατικό party τους. Όσοι στο παρελθόν τους έχουν ήδη δει, είναι δεδομένο πως θα είναι ξανά εκεί!

Στάθης Αγγελάκος

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Tres – Ζωοδόχου Πηγής 3, Αθήνα

E -Tickets: https://www.viva.gr/tickets/music/tres/dub-pistols-live-in-athens/ και Τηλεφωνικά στο: 11876

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Art & Culture
Σχετικά Θέματα
Αφιέρωμα
Κοινοί Θνητοί: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το επαναστατικό συγκρότημα
Αφιέρωμα
5.5.1989: Όταν ο Nick Cave ταρακούνησε το «Ρόδον»
Art & Culture
Τι έφερε η “ανάσταση” της «Μήδειας» στην Επίδαυρο
Αφιέρωμα
Τι κρατά τους Black Veil Brides ζωντανούς στην post-emo εποχή; Η απάντηση έρχεται στο Release Athens
Art & Culture
Ο David Byrne έβαλε φωτιά στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ
Art & Culture
Η Ύδρα στο επίκεντρο της τέχνης και του σινεμά με τη θερινή έκδοση του ArtCinema
Art & Culture
Τα Καλογεράκια πάνε στην Εύβοια με το “Μέλισμα” της ΕΛΣ
Αφιέρωμα
Jean-Michel Jarre: 5 θρυλικές συναυλίες που έμειναν στην ιστορία – πριν κατακτήσει και την Αθήνα
Αφιέρωμα
Σε πάρκα, γήπεδα και βουνά: Πού θα ακούσεις φέτος το καλοκαίρι τους αγαπημένους σου Έλληνες καλλιτέχνες
Art & Culture
Germaine Richier: Η γλύπτρια που επαναπροσδιόρισε την ανθρώπινη μορφή, στην Άνδρο
Art & Culture
David Byrne: Ο πιο ευφυής, εκκεντρικός πρωτοπόρος της pop κουλτούρας
Art & Culture
Το βράδυ που ο Γιώργος Λούκος επέστρεψε μετά τιμής στην Πειραιώς 260