MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
LIVE

Γιατί δεν θα χάσουμε το extravagant party των Dub Pistols;

Η διαβόητη μπάντα των μουσικών pistoleros επιστρέφει και πάλι στην Αθήνα για ένα live μουσικό χαρμάνι γεμάτο ηχητικές εκρήξεις.

Monopoli Team

Kάθε φορά που ανακοινώνεται η έλευση των Dub Pistols στην χώρα μας γνωρίζουμε πως η εμφάνισή τους πρόκειται να αποτελέσει ένα απ’ τα πιο σημαντικά μουσικά γεγονότα της χρονιάς κι ένα “extravagant party” σημειώνεται πάντοτε με κεφαλαία γράμματα στο ημερολόγιο δίπλα στην ημερομηνία της κάθε εμφάνισής τους!

Από ανοιχτούς φεστιβαλικούς χώρους έως μεγάλα clubs, υπάρχει κάτι κοινό σε κάθε εμφάνιση των Pistoleros. Η ατμόσφαιρα σε συνεπαίρνει και τα θετικά vibes κατακλύζουν όποιο χώρο κι αν επισκεφτούν. Πάντοτε υπάρχει μια κοινή αγάπη για όλους όσους συμμετέχουν στο ξέφρενο party τους.

Ο Barry Αshworth, ο Seanie Tee και η παρέα τους, σαν γνήσιοι Pistoleros πρώτης γραμμής, εκτοξεύονται στην σκηνή σαν σε μάχη με οδοφράγματα ενάντια στο μουσικό, κι όχι μόνο, κατεστημένο και δεν σταματούν μέχρι και ο τελευταίος άνθρωπος στο χώρο να έχει οριακά εξαντληθεί από τον χορό και την ένταση των οπτικοακουστικών συναισθημάτων που βιώνει.

Δεν σε αφήνουν να σκεφτείς στιγμή την υποχώρηση και σε οδηγούν να χορεύεις εκστασιασμένος σε όλη την διάρκεια του live show τους. Κάθε φορά αποδεικνύουν με κάθε τρόπο γιατί θεωρούνται μία απ’ τις σημαντικότερες μπάντες της αστικής underground σκηνής της Βρετανίας και ένα live φαινόμενο. Αστείρευτη ενέργεια, πρωτοφανής δυναμισμός και ένα παραλήρημα μεταξύ dub, hip hop, drum ’n’ bass και acid house όχι απλά εκπληρώνει σε κάθε περίπτωση όλες μας τις απαιτήσεις, αλλά μας βρίσκει σχεδόν κι απροετοίμαστους, με καινούρια τεχνάσματα και πειραματισμούς κάθε φορά.

Πολύ περισσότερο από ένα απλό live, στήνεται ένα φρενήρες raggamuffin party. Αδυνατώ να πιστέψω πως οποιοσδήποτε βρέθηκε σε κάποιο live τους θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιο καλύτερο μέρος να περάσει το βράδυ του και πως φεύγοντας δεν σκεφτόταν μέσα του ή και φωναχτά ακόμη με την παρέα του: “Αν αυτή την φορά πήγαν όλα καλά, την επόμενη δεν μπορούν παρά να πάνε καλύτερα.”

Όπως ο ίδιος ο original pistolero, Barry Ashworth, είχε δηλώσει, άλλωστε, σε συνέντευξη που μου είχε παραχωρήσει παλαιότερα και αναφερόμενος στις επισκέψεις του στην χώρα μας: «Τρομερή χώρα και απίστευτοι άνθρωποι. Είναι πάντοτε ένα τρομερό party!» Και κάθε φορά το party είναι ακόμη καλύτερο, θα συμπληρώσω εγώ.

Dub Pistols, λοιπόν, επιστρέφουν με την full σύνθεσή τους, αυτή την Παρασκευή, 3 Μαίου, στο Tres Athens και προτείνονται ανεπιφύλακτα σε όσους δεν έχουν λάβει ποτέ μέρος σε ένα εκστατικό party τους. Όσοι στο παρελθόν τους έχουν ήδη δει, είναι δεδομένο πως θα είναι ξανά εκεί!

Στάθης Αγγελάκος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Tres – Ζωοδόχου Πηγής 3, Αθήνα

E -Tickets: https://www.viva.gr/tickets/music/tres/dub-pistols-live-in-athens/ και Τηλεφωνικά στο: 11876

Περισσότερα από Art & Culture
VIMA_WEB3b