MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΧΕΣΕΙΣ

Αγαπάς πραγματικά κάποιον όταν έχεις αυτά τα σημάδια!

Υποτίθεται ότι ο έρωτας έχει πυροτεχνήματα, πεταλούδες και ταχυπαλμίες. Τι γίνεται αν το δικό σου love story δεν έχε τέτοια συμπτώματα;

Monopoli Team

Δεν είναι πραγματικός έρωτας; Μην αγχνώνεσαι, το να αγαπάς κάποιον μπορεί να εκφραστεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Σύμφωνα με την επιστήμη, αυτά είναι τα έξι σημάδια που δείχνουν ότι πραγματικά αγαπάς κάποιον. Αν έχεις αυτά, οι πεταλούδες και τα fireworks είναι απλά εξτραδάκια.

1. Δεν νιώθεις πόνο

Σίγουρα θα έχεις ακούσει για ιστορίες μητέρων που ακαριαία αποκτούν τρομερή δύναμη για να σώσουν τα παιδιά τους από τον οποιοδήποτε κίνδυνο. Από ό,τι φαίνεται, σύμφωνα με την επιστήμη, υπάρχει σύνδεση μεταξύ του να αγαπάς και του να μη νιώθεις πόνο. Μια έρευνα έδειξε ότι απλά με το να κοιτάζεις μια φωτογραφία του συντρόφου σου μπορείς να νιώθεις άμεση ανακούφιση από τον πόνο. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι ο έρωτας τα γιατρεύει όλα. Αλλά το να νιώθεις μια αίσθηση ανακούφισης από πόνο ή στρες όταν ο αγαπημένος σου είναι κοντά σου, μπορεί να είναι σημάδι αληθινής αγάπης.

2. Θέλεις να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα

Είχες ποτέ κάποιον φίλο που μόλις έκανε σχέση εξελίχθηκε σε έναν εντελώς διαφορετικό άνθρωπο; Το να ερωτεύεσαι μπορεί να σημαίνει ότι είσαι πρόθυμη να εγκαταλείψεις την comfort zone σου και να δοκιμάσεις νέες δραστηριότητες και χόμπυ. Αν πιάνεις τον εαυτό σου να δείχνει ενδιαφέρον για βόλτες με το ποδήλατο ή για ταξίδια στο εξωτερικό με τον νέο σου αγαπημένο, μπορεί να σημαίνει ότι είσαι ερωτευμένη. Όλο αυτό γίνεται ακόμα καλύτερο όταν ο φίλος σου αφήνει τη δική του comfort zone για εσένα.

Bottom line: Αν δοκιμάζετε πράγματα που είναι καινούργια και για τους δύο σας, αυτό είναι ένα εξαιρετικό σημάδι.

Διαβάστε περισσότερα στο savoirville.gr

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b