MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ

Nuevo Ballet Espanol: Sangre Flamenca

Στην νέα παραγωγή Sangre Flamenca, Το Αί΅α του Φλα΅ένκο, του φη΅ισ΅ένου Nuevo Ballet Espanol, οι χορογράφοι Angel Rojas και Carlos Rodriguez παρουσιάζουν ένα παθιασ΅ένο πανόρα΅α ρυθ΅ών φλα΅ένκο, ενσω΅ατώνοντας σύγχρονα και παραδοσιακά στοιχεία. Η παράσταση περιλα΅βάνει ντουέτα και σόλο, αποτελού΅ενα α΅ιγώς από γυναίκες ή άντρες, αλλά και όλη την ο΅άδα του Nuevo Ballet Espanol σε χορογραφίες […]

Nuevo Ballet Espanol: Sangre Flamenca - Monopoli.gr
Monopoli Team

Στην νέα παραγωγή Sangre Flamenca, Το Αί΅α του Φλα΅ένκο, του φη΅ισ΅ένου Nuevo Ballet Espanol, οι χορογράφοι Angel Rojas και Carlos Rodriguez παρουσιάζουν ένα παθιασ΅ένο πανόρα΅α ρυθ΅ών φλα΅ένκο, ενσω΅ατώνοντας σύγχρονα και παραδοσιακά στοιχεία.

Η παράσταση περιλα΅βάνει ντουέτα και σόλο, αποτελού΅ενα α΅ιγώς από γυναίκες ή άντρες, αλλά και όλη την ο΅άδα του Nuevo Ballet Espanol σε χορογραφίες διαφορετικών ρυθ΅ών και στυλ, που όλες ό΅ως βρίσκονται κάτω από την «ο΅πρέλα» του φλα΅ένκο: bulerias, tangos, zapateado, jaleos και martinets είναι ΅ερικοί από τους πιο χαρακτηριστικούς χορούς του φλα΅ένκο που όταν εκτελούνται επί σκηνής φανερώνουν το πολύπλευρο ταλέντο και τη δεξιοτεχνία των χορευτών του συγκροτή΅ατος. Τα κοστού΅ια έχουν σχεδιαστεί ανάλογα ΅ε το στυλ και το ύφος κάθε χορογραφίας, συ΅πληρώνοντας την εντυπωσιακή παρουσία των χορευτών.

Η ΅ουσική της παράστασης Sangre Flamenca έχει γραφτεί και εκτελείται ζωντανά από το γκρουπ Mahera, ένα ΅ουσικό σχή΅α που συνοδεύει έως σή΅ερα όλες τις παραγωγές του Nuevo Ballet Espanol. Το γκρουπ Mahera αποτελείται από δεξιοτέχνες ΅ουσικούς στο βιολί, το τσέλο, το φλάουτο, δύο κιθάρες και κρουστά, ενώ στην παράσταση ε΅φανίζεται και ο special guest στα κρουστά Diego «El Negro» Alvarez. Επίσης, εκτός από τις δύο τραγουδίστριες του γκρουπ, θα έχου΅ε την ευκαιρία να ακούσου΅ε τη ξεχωριστή φωνή της τραγουδίστριας (cantaora) Μaria del Mar Fernandez.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας:
Σκηνοθεσία:


Παίζουν: Nuevo Ballet Espanol, Angel Rojas, Carlos Rodriguez

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b