MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ

Ο Ψαλιδοχέρης

Δύο χρόνια μετά τη θρυλική παράσταση «Swan Lake» με την οποία έκανε πρεμιέρα το Θέατρο Badminton, ο τολμηρός σκηνοθέτης και ένας από τους μεγαλύτερους χορογράφους της εποχής μας, Matthew Bourne, επιστρέφει με τη νέα του χορογραφία και ξαναζωντανεύει το συγκινητικό γοτθικό παραμύθι του Tim Burton, «Έντουαρντ ο Ψαλιδοχέρης». Πρόκειται για ένα μουσικοχορευτικό σόου που σύμφωνα […]

Ο Ψαλιδοχέρης - Monopoli.gr
Monopoli Team

Δύο χρόνια μετά τη θρυλική παράσταση «Swan Lake» με την οποία έκανε πρεμιέρα το Θέατρο Badminton, ο τολμηρός σκηνοθέτης και ένας από τους μεγαλύτερους χορογράφους της εποχής μας, Matthew Bourne, επιστρέφει με τη νέα του χορογραφία και ξαναζωντανεύει το συγκινητικό γοτθικό παραμύθι του Tim Burton, «Έντουαρντ ο Ψαλιδοχέρης».
Πρόκειται για ένα μουσικοχορευτικό σόου που σύμφωνα ΅ε τους κριτικούς, δεν είναι μπαλέτο (dance), δεν είναι μιούζικαλ (musical), είναι κάτι παραπάνω και ονομάζεται Dancical.

Η ιστορία του Ψαλιδοχέρη που όλοι αγαπήσαμε στην ομώνυμη ταινία του ‘90 με πρωταγωνιστή τον Johnny Depp, μιλά για ένα αγόρι διαφορετικό από τα άλλα. Έναν ήρωα που μένει μόνος στον κόσμο, με ψαλίδια αντί για χέρια, όταν ο εκκεντρικός εφευρέτης του πεθαίνει ξαφνικά και τον αφήνει ατελείωτο. Ο σκοτεινός περιθωριακός Έντουαρντ παλεύει να βρει τη θέση του μέσα στον κόσμο των πολύχρωμων αμερικάνικων προαστίων και να πείσει τους καλοπροαίρετους κατοίκους του Hope Springs ότι πίσω από το σκληρό παρουσιαστικό του κρύβεται μια αθώα και ευγενική ψυχή. Πολύ γρήγορα εξελίσσεται στον ήρωα της γειτονιάς, μεταμορφώνοντας τους ομοιόμορφους και βαρετούς κήπους σε «έργα τέχνης» και φτιάχνοντας εντυπωσιακά γλυπτά από πάγο, ενώ με τα ευφάνταστα πανκ κουρέματά του ξαφνιάζει ευχάριστα τις «καθώς πρέπει» κυρίες. Πόσοι όμως μπορούν να αναγνωρίσουν την ομορφιά και την αθωότητα που κρύβονται πίσω από τις ουλές και τα ψαλίδια του;
Κοινωνική σάτιρα και μαύρο χιούμορ σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια, που μιλά στην καρδιά όλων και έχει την υπογραφή του μοναδικού «storyteller» – χορογράφου Matthew Bourne.
Παραστάσεις: Από 27 Ιανουαρίου έως 8 Φεβρουαρίου
Προπώληση: www.ticketnet.gr, 2108840600, Public Συντάγματος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας:
Σκηνοθεσία:


Παίζουν:

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b