MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κλασικό

Σελεστίνα

Μια ερωτική ιστορία διαφορετική από τις άλλες διαδραματίζεται στην σουρεαλιστική σκηνή μιας ισπανικής πόλης της εποχής της πρώιμης ισπανικής Αναγέννησης. Η ευφυής και πανούργα προξενήτρα, που ακούει στο όνομα Σελεστίνα και που ενσαρκώνεται από την καταξιωμένη ηθοποιό Νόνικα Γαληνέα, προσφέρει ελπίδες στους δύσκολους έρωτες και χειρίζεται ανθρώπους και καταστάσεις όπως μόνο εκείνη γνωρίζει χάρις στις […]

Σελεστίνα - Monopoli.gr
Monopoli Team

Μια ερωτική ιστορία διαφορετική από τις άλλες διαδραματίζεται στην σουρεαλιστική σκηνή μιας ισπανικής πόλης της εποχής της πρώιμης ισπανικής Αναγέννησης. Η ευφυής και πανούργα προξενήτρα, που ακούει στο όνομα Σελεστίνα και που ενσαρκώνεται από την καταξιωμένη ηθοποιό Νόνικα Γαληνέα, προσφέρει ελπίδες στους δύσκολους έρωτες και χειρίζεται ανθρώπους και καταστάσεις όπως μόνο εκείνη γνωρίζει χάρις στις μαγικές της σχεδόν ιδιότητες. Η Σελεστίνα, η παράφορη ηρωίδα του Φερνάντο ντε Ρόχας, γίνεται μια «Σαρκική θεά, εφάμιλλη του Δον Ζουάν, του Οθέλλου, της Μήδειας», όπως τη χαρακτηρίζει η πρωταγωνίστρια. Την μουσική γράφει ο Θάνος Μικρούτσικος.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Φερνάντο Ντε Ρόχας
Σκηνοθεσία: Βασίλης Νικολαΐδης


Παίζουν: Ν. Γαληνέα, Κ. Γάκης, 'Αν. Κουτσαφτίκη, Μ. Ζαχαράκος, Β. Χατζηνικολάου, Δ. Τζήμα, Π. Παπουτσή, Μ. Παρασύρη, Γ. Κρανάς, Ηλ. Κουνέλας.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b