MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χοροθέατρο

Χοροθέατρο Elisa Monte Dance

Το διεθνούς φήμης συγκρότημα Elisa Monte Dance επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη για δύο μοναδικές παραστάσεις χορού, στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου. Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των 44ων Δημητρίων του Δήμου Θεσσαλονίκης. To συγκρότημα, οι χορευτές του οποίου κατάγονται από όλες τις γωνίες της γης, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, των Μπαχαμών και της Γουαδελούπης, ιδρύθηκε το 1981, […]

Χοροθέατρο Elisa Monte Dance - Monopoli.gr
Monopoli Team

Το διεθνούς φήμης συγκρότημα Elisa Monte Dance επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη για δύο μοναδικές παραστάσεις χορού, στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου. Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των 44ων Δημητρίων του Δήμου Θεσσαλονίκης.
To συγκρότημα, οι χορευτές του οποίου κατάγονται από όλες τις γωνίες της γης, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, των Μπαχαμών και της Γουαδελούπης, ιδρύθηκε το 1981, έχει περιοδεύσει με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες και έχει εμφανιστεί σε σημαντικά φεστιβάλ χορού. Η δουλειά της Elisa Monte, πρώην πρώτης χορεύτριας του συγκροτήματος «Martha Graham Dance Company» και του «Pilobolus», είναι ευρέως γνωστή για το ιδιαίτερα αθλητικό και αισθησιακό ύφος της, καθώς επίσης και για την τεχνική και φυσική της οξύτητα που ερευνά ένα πλήθος αντικειμένων και θεμάτων.
Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας περιλαμβάνει τα: Run to the Rock (μουσική: Nina Simone)- Pigs and Fishes (μουσική: Glenn Branca) και Treading (μουσική: Treading)- Shattered (μουσική: Michael Gordon). Τη δεύτερη μέρα το κοινό μπορεί να απολαύσει τα: Absolute Rule (μουσική: Peter Zagar)- New Work – Volkmann Suite (μουσική: Michael Nyman) και Treading (μουσική: Steve Reich)- Dreamtime (μουσική: David Van Tieghem).
Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Γενικού Προξενείου των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη.
Συμπαραγωγή: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης / Attract Productions

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας:
Σκηνοθεσία:


Παίζουν:

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b