MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χοροθέατρο

Neverland- Blood on the dancefloor

Τη νέα παραγωγή του Χοροθεάτρου ΟΚΤΑΝΑ, σε χορογραφία του Κωνσταντίνου Ρήγου, φιλοξενεί από τις 19 έως τις 21 Νοεμβρίου το Κέντρο Τεχνών ACS. Πρόκειται για ένα σύνθετο θέαμα με εικαστικό ενδιαφέρον, στο οποίο ο Peter Pan και η Wendy, ως άλλες εκδοχές του Michael Jackson και της Elisabeth Taylor αντίστοιχα, συναντιούνται για τελευταία φορά στη […]

Neverland- Blood on the dancefloor - Monopoli.gr
Monopoli Team

Τη νέα παραγωγή του Χοροθεάτρου ΟΚΤΑΝΑ, σε χορογραφία του Κωνσταντίνου Ρήγου, φιλοξενεί από τις 19 έως τις 21 Νοεμβρίου το Κέντρο Τεχνών ACS. Πρόκειται για ένα σύνθετο θέαμα με εικαστικό ενδιαφέρον, στο οποίο ο Peter Pan και η Wendy, ως άλλες εκδοχές του Michael Jackson και της Elisabeth Taylor αντίστοιχα, συναντιούνται για τελευταία φορά στη Χώρα του Ποτέ, ανασυνθέτοντας κομμάτια του κοινού παρελθόντος τους. Ο Κωνσταντίνος Ρήγος ενορχηστρώνει μία παράσταση υπό τους ήχους της «χαοτικής» μουσικής του Δημοσθένη Γρίβα και των «σκοτεινών» video του Βασίλη Κεχαγιά, με την ιδέα του άπιαστου ονείρου αλλά και της χαμένης παιδικότητας σε κεντρική θέση. Concept-Χορογραφία-Σκηνογραφία: Κωνσταντίνος Ρήγος, Κοστούμια: Νατάσσα Δημητρίου.
Προπώληση εισιτηρίων: www.artscenter.gr, www.ticketservices.gr, 2107234567, Ticketservices: Πανεπιστημίου 39, Κέντρο Τεχνών στο ACS.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Κωνσταντίνος Ρήγος
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ρήγος


Παίζουν:

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b