MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο κορυφαίος κιθαρίστας Richie Kotzen έρχεται στην Ελλάδα και μάς δίνει το top-10 που θα παρουσιάσει

Ένας από τους σημαντικότερους κιθαρίστες της γενιάς του, μία πολυσχιδής μουσική προσωπικότητα, ο Richie Kotzen, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για δύο εμφανίσεις σε Αθήνα (6 Ioυλίου) και Θεσσαλονίκη (5 Ιουλίου).

Monopoli Team

Rock, blues, jazz, fusion και soul, έτσι περιγράφει ο ίδιος τη μουσική του ταυτότητα και αυτό είναι εμφανές καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του, είτε ως solo μουσικός, είτε ως μέλος συγκροτημάτων όπως οι Poison, Mr. Big & The Winery Dogs.

Ο Richie Kotzen ξεκίνησε μόλις, την Ευρωπαϊκή του περιοδεία με πρώτο σταθμό το Stone Free Festival στο Λονδίνο, ένα από τα πιο εκρηκτικά μουσικά φεστιβάλ και έκλεψε τις εντυπώσεις του κοινού. Με το φανταστικό νέο του άλμπουμ, “Salting Earth” αλλά και το ανεξάντλητο ρεπερτόριο του ο Richie Kotzen θα περιοδεύσει σε όλη την Ευρώπη. Φυσικά, δε θα μπορούσε στην περιοδεία αυτή να συμπεριλάβει και την Ελλάδα, καθώς ο ίδιος δήλωσε πως ανυπομονεί να βρεθεί μπροστά στο ελληνικό κοινό. 

Ο Richie Kotzen θα εμφανιστεί την Πέμπτη 5 Ιουλίου στο Principal Club Theatre και την Παρασκευή 6 Ιουλίου στο Κύτταρο Live Club. Μέχρι τότε απολαύστε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αλλά και ένα ολόκληρο live του!

1341740

End Of Earth (By Richie Kotzen)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=0hGxS63e3T8

The Enemy

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=hM91Ah_4eNk

In An Instant

You

Walk With Me

24 Hours

What Is

War Paint

The Winery Dogs – Oblivion

You Can’t Save Me

18838 4

Bonus Live:

Περισσότερα από Art & Culture
VIMA_WEB3b