MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Thunder: Οι βρετανοί hardrockers μάς επισκέπτονται για πρώτη φορά και διαλέγουν ένα δυνατό set list

Οι Thunder αποτελούν το σημαντικότερο Βρετανικό Hard Rock συγκρότημα των 90s και 00s. Για 30 χρόνια έχουν καθιερωθεί ως ένα από τα πλέον συνεπή Βρετανικά acts, με περισσότερα από είκοσι Top-50 singles, αλλά και ως τέλειοι live performers. Το 2017 οι το συγκρότημα ξεκίνησε την περιοδεία τους στην Ευρώπη αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές. Οι Thunder έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα δίωρο show το Σάββατο 19 Μαΐου στο Gagarin 205.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Βασισμένος στη βαριά κληρονομιά της αφρόκρεμας του Βρετανικού Hard Rock (Led Zeppelin, Bad Company, The Who και Deep Purple), και των μεγάλων τραγουδοποιών όπως οι Kinks, οι Beatles και οι The Faces, ο ήχος τους είναι ένα ανεξίτηλο στο χρόνο μείγμα αξέχαστων μελωδιών και της απόλυτης rock δύναμης.

Με αφορμή την εμφάνισή τους στη χώρα μας οι Thunder παραθέτουν μια λίστα με τα συγκροτήματα που τους έδωσαν το έναυσμα και την έμπνευση για να ξεκινήσουν αλλά και να παραμείνουν δυναμικά στη σκηνή όλα αυτά τα χρόνια.

Free – Come Together In The Morning

Bad Company – Can’t Get Enough

Stevie Wonder – Signed, Sealed, Delivered I’m Yours

Otis Redding – (Sittin’ On) The Dock Of The Bay

Marvin Gaye – What’s Going On

The Beatles – Don’t Let Me Down

Rolling Stones –No Spare Parts

Thin Lizzy – The Boys Are Back In Town

The Kinks – You Really Got Me

Οι Thunder θα εμφανιστούν live στο Gagarin 205 το Σάββατο 19 Μαΐου. Special Guests για τη συναυλία το δεκαμελές hard progressive συγκρότημα, SL Theory. Το show θα ανοίξουν οι Αθηναίοι Melodic Hard Rockers KINGDRAGON.

Περισσότερα από Art & Culture
VIMA_WEB3b