MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ

Destination Free από την Ομάδα {1,1,1} στο Θέατρο Bios

H ομάδα{1,1,1} παρουσιάζει τη μουσικοχορευτική παράσταση ” Destination Free” στο Θέατρο Bios, από 14 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

Μια διαδρομή έχει πολλά εμπόδια αλλά και απολαύσεις. Κάθε τόπος που επιθυμείς να φτάσεις παραμένει άγνωστος μέχρι να τον συναντήσεις. Τρεις άνθρωποι συνδιαλέγονται και συγκρούονται πάνω στις επιθυμίες τους για την προσέγγιση μιας νέας ιδέας, ενός νέου τόπου. Οι συσχετισμοί και οι προκλήσεις ανάμεσα στο προσωπικό και το συλλογικό θα τους οδηγήσουν σε ένα νέο τρόπο μοιράσματος των επιθυμιών μεταξύ τους. Αναζητώντας ένα ιδεατό τόπο να βρεθούν θα ανακαλύψουν ένα πραγματικό τρόπο να υπάρχουν.

H ομάδα {1,1,1} δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2016 από την ανάγκη τριων νέων δημιουργών να ενώσουν τις κινησιολογικές-χορογραφικές ιδέες και ανησυχίες τους. Μια πρώτη απόπειρα, σε μορφή work in progress, παρουσιάστηκε στο 15 Φεστιβάλ του σωματείου Ελλήνων Χορογράφων (Ιούνης 2016) και στο Φεστιβάλ Petit Paris d’ Athenes (Οκτώβρης 2016). Συνεχίζοντας να το δουλεύουν και να το εξελίσσουν ένταξαν ένα νέο πεδίο συνδημιουργίας, τη μουσική του έργου, υπό την επιμέλεια ενός ντουέτο μουσικών. Το έργο “Destination Free” παρουσιάστηκε σε ολοκληρωμένη μορφή στη 1η Πλατφόρμα Νέων Δημιουργών στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (Νοέμβρης 2017). 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κοστούμια: Μάρω Αλεκτορίδου
Μουσική: Λέανδρος Φράτνικ (drums), Στάθης Διαμαντίδης (κόντρα μπάσο)
Φωτισμοί: Ορέστης Τάτσης
Χορογραφία: Στέλλα Τριπολιτάκη, Θένια Αντωνιάδου, Γιάννης Σταυρόπουλος

Παίζουν: Ομάδα{1,1,1}: Στέλλα Τριπολιτάκη, Θένια Αντωνιάδου, Γιάννης Σταυρόπουλος, Λέανδρος Φράτνικ (drums), Στάθης Διαμαντίδης (κόντρα μπάσο)

Τιμές Εισιτηρίων: 8€
Πληροφορίες: Προπώληση: www.viva.gr
Παραστάσεις: Από 14 έως 17 Δεκεμβρίου στις 21:00
Φωτογραφίες: Degtiarov Oleg
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b