MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Δραματοποιημένο Μυθιστόρημα

Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια του Αλεχάντρο Κασόνα στο Θέατρο Βαφείο

Το έργο “Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια” του Αλεχάντρο Κασόνα, παρουσιάζεται στο Θέατρο Βαφείο από τη θεατρική ομάδα Θυγατέρες, από το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 και για 10 παραστάσεις.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Μια μυστηριώδης επιχείρηση με περίεργους υπαλλήλους. Ένα ασυνήθιστο προϊόν: Μια μυστηριώδης επιχείρηση με περίεργους υπαλλήλους. Ένα ασυνήθιστο προϊόν:η αγαθοεργία μέσω της τέχνης και κυρίως του θεάτρου∙ ενός θεάτρου όμως πουμεταφέρεται εκτός σκηνής, στην πραγματική ζωή, σε ανθρώπους που έχουν άμεσηανάγκη να ενεργοποιήσουν τη φαντασία τους με τη βοήθεια των άλλων.

Όταν ένας ηλικιωμένος άντρας καταφεύγει εκεί ζητώντας τη συνδρομή τους για νααποκρύψει μια οδυνηρή αλήθεια από την πολυαγαπημένη γυναίκα του, ξεκινά μιαφαινομενικά συνηθισμένη αποστολή. Πόσο μπορεί να απέχει όμως τελικά ηαλήθεια από το ψέμα και η ψευδαίσθηση από την πραγματικότητα;

Thigateres1

Ο Αλεχάντρο Κασόνα μέσα από ένα παιχνίδι ανάμεσα στο σουρεαλισμό και τηντρυφερότητα προσεγγίζει το «ζωτικό ψεύδος» ως φάρμακο και παρηγοριά για την απογοήτευση και το σκληρό πρόσωπο της ζωής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Αλεχάντρο Κασόνα
Σκηνοθεσία: Κώστας Δελακούρας

Φωτισμοί: Σάββας Σουρμελίδης

Παίζουν: Ιουλία Σταμούλη, Ειρήνη-Βάλια Λαγκουράνη, Γιώτα Καραβίτη, Κώστας Δελακούρας, Ηλέκτρα Χαλκιαδάκη, Χριστίνα Γκρέκα, Θέτις Μητκίδου

Διάρκεια: 150 λεπτά (με διάλειμμα)
Τιμές Εισιτηρίων: 10€ (γενική είσοδος), 5€ (μειωμένο - ΑΜΕΑ, Φοιτητικό, Ανέργων)
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 4 Νοεμβρίου 2017 έως 6 Ιανουαρίου 2018
Πληροφορίες: Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210. 3425637
Παραστάσεις: Κάθε Σάββατο στις 21.00
Φωτογραφίες: Μαίρη Νικολάου
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b