MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Τάκης Ζαχαράτος & Γιώργος Θεοφάνους στο Baraonda music hall

Ο Τάκης Ζαχαράτος συναντά τον Γιώργο Θεοφάνους για ένα μαγευτικό ταξίδι, γεμάτο μουσική και γέλιο, στο Baraonda music hall, από την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, για περιορισμένες εμφανίσεις.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Ο Τάκης Ζαχαράτος σατιρίζει, χορεύει, τραγουδά, συγκινεί, ενθουσιάζει, με τη φωνή, τη σκηνική παρουσία και τη λάμψη του. Χαρισματικός καλλιτέχνης, πηγαίος, ο showman με τα χίλια πρόσωπα και την ερμηνευτική άνεση, που περνά με ευκολία από τις μιμήσεις στο μιούζικαλ και από τις κινηματογραφικές επιτυχίες στα λαϊκά και σε καθηλώνει.

Ο Γιώργος Θεοφάνους έχοντας στις αποσκευές του την περσινή επιτυχημένη σαιζόν στο Baraonda music hall αφηγείται καθισμένος στο πιάνο του – δεξιοτέχνης στο είδος του – μουσικές ιστορίες. Με ένα πρόγραμμα με τραγούδια αγαπημένα – από sixties, κινηματογραφικά, έως αρχοντορεμπέτικα, καλά λαϊκά και φυσικά τις μεγάλες προσωπικές του επιτυχίες που ερμηνεύουν νέοι, ταλαντούχοι καλλιτέχνες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Παπάζογλου

Μουσική: Γιώργος Θεοφάνους, Γιώργου Ζαχαρίου

Παίζουν: Μαρία Γεροδήμου, Ζωή Βατίστα, Εύα Σταμάτη, Φένια Ζαχαρίου, Αλεξάνδρα Σπύρου, Μαριάννα Μαυριανού και ερμηνέυουν οι Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Ασπασία Θεοφίλου, Ολγα Βενετσάνου, Παναγιώτης Τσαφάρας

Διάρκεια Παραστάσεων: από Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017
Σενάριο: Τάκης Ζαχαρατος, Πάνος Έξαρχος
Παραστάσεις: Κάθε Παρασκευή & Σάββατο
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b