MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Nέες αφίξεις στην αθηναϊκή διασκέδαση: 4 στέκια για διαφορετικά γούστα

Η διασκέδαση στην Αθήνα ανανεώθηκε και σας προσκαλεί. Είτε κατευθείαν από τη δουλειά, είτε για τη βραδινή σας έξοδο, επιλέξτε μερικές από τις “φρέσκιες” αφίξεις της πόλης, ξεφύγετε από τα καθιερωμένα στέκια και απολαύστε ποτό, φαγητό, χορό αλλά και καλλιτεχνικά events, στα πιο νέα spots της.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Tesla Bar
Πειραιώς 84 – ΒΙΟS
bios-athens

Στο ισόγειο του πολυχώρου BIOS στην Πειραιώς λειτουργεί ένα ολοκαίνουργιο bar-άκι. Το όνομα αυτού Tesla. Ένας ανοιχτός, ελεύθερος χώρος που θα λειτουργεί από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με ζεστούς και κρύους καφέδες, μία μεγάλη ποικιλία από τσάι και βότανα, κέικ και σνακ, φυσικούς χυμούς, εξωτικά απεριτίφ και ό,τι μπορεί να χρειαζόμαστε για να κάνουμε τα διαλείμματα μας πιο ευχάριστα και ποιοτικά. Η ομάδα πειραματίζεται και παρασκευάζει συνεχώς νέες συνταγές για νόστιμα κοκτέιλ (8 ευρώ), με αλκοόλ ή χωρίς, αλλά και νέα σνακ για να τα συνοδεύσει, χρησιμοποιώντας την τεράστια γκάμα των υλικών που προσφέρει η ελληνική και ανατολίτικη κουζίνα, υιοθετώντας σύγχρονες τεχνικές και τρόπους σερβιρίσματος.

Ipitou
Hπιτού 4, Αθήνα, τηλ.210 3254575
ipitoubar4

Μπαράκι ιδανικό για συναθροίσεις. Αν και μικροσκοπικό, δύο βήματα από το Σύνταγμα, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου, το Ipitou προσφέρεται για all day στέκι. Από καφέ και φαγητό μέχρι ποτά και ενδιαφέρουσα cocktails (8 ευρώ). Η μουσική υπόκρουση κυμαίνεται σε Swing, funky, bossa, αλλά τις Πέμπτες, τις Παρασκευές και τα Σάββατα, τα decks φιλοξενούν πολλούς και διαφορετικούς DJs, που ταξιδεύουν και σε άλλα μονοπάτια.

Abbey Beer Diner
Περσεφόνης 13, Γκάζι, τηλ. 210 3459266
ABEY

Απέναντι από την είσοδο της Τεχνόπολις στο Γκάζι, έχει ανοίξει η νέα Gastropub Abbey. Λάτρεις της μπύρας προσέλθετε. Το beer list περιλαμβάνει μοναστηριακές, ale, lager, pils και άλλες τόσες επιλογές. Κοινώς το μαγαζί διαθέτει 16 συνολικά On Tap μπύρες αλλά και πληθώρα ετικετών. Ένα ατμοσφαιρικό μπαρ που προσφέρεται για τόσο για ποτό όσο και για ξεχωριστό φαγητό, αφού το Abbey έχει φροντίσει να συνοδεύσει την επιλογή της μπύρας σας με το κατάλληλο πιάτο που θα αναδείξει τη γεύση της.

Thema
Λουκιανού 8Α, Κολωνάκι
thema

Άνοιξε στις αρχές Οκτωβρίου στην οδό Λουκιανού στο Κολωνάκι, εκεί όπου στο παρελθόν έχουν λειτουργήσει τα «Barak» και «DeStijl». Το Thema απευθύνεται στους λάτρεις του clubbing και ειδικεύεται στην ελληνική μουσική. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συχνά παρτυ με γνωστούς DJs του χώρου.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b