MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Συνέλαβαν κατά λάθος για πόρνη ηθοποιό από το Django Unchained- Τι λένε οι αστυνομικοί

Απίστευτο κάζο για την αστυνομία του Λος Αντζέλες. Αστυνομικοί συνέλαβαν την Danièle Watts, μία ηθοποιό που έχει παίξει στη διάσημη τιανία Django Unchained του Tarantino. Για ποιό λόγο; Νόμιζαν ότι είναι πόρνη.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η αφροαμερικανή Danièle Watts, η οποία έπαιξε την CoCo στην οσκαρική ταινία του Quentin Tarantino έγραψε για την εμπειρία της στη σελίδα της στο Facebook.

“Σήμερα μου φόρεσαν χειροπέδες και με συνέλαβαν δύο αστυνομικοί… αφού αρνήθηκα να δεχτώ ότι έκανα κάτι κακό, δείχνοντας τρυφερότητα, με όλα μου τα ρούχα, σε δημόσιο χώρο” έγραψε στη σελίδα της στο Facebook.

1coco
“Όταν ο αστυνομικός έφτασε, στεκόμουν στη ράχη ενός δέντρου. Μιλούσα με τον πατέρα μου στο κινητό. Ήξερα ότι δεν είχα κάνει κανένα λάθος, ότι δεν έβλαπτα κανέναν, οπότε απομακρύνθηκα. Λίγα λεπτά αργότερα, συνέχιζα να μιλάω στον μπαμπά μου, όταν δύο διαφορετικοί αστυνομικοί με συνέλαβαν και μου έβαλαν χειροπέδες με το ζόρι.”

Πόσταρε ακόμα μια φωτογραφία της, στην οποία στεκόταν δίπλα στον αστυνομικό κλαίγοντας και έγραψε ότι o καρπός της μάτωσε από τις χειροπέδες. Στη συνέχεια η ηθοποιός γράφει ότι θυμήθηκε πως κι ο πατέρας είχε συλληφθεί και ταπεινωθεί από την αστυνομία, παρά το γεγονός ότι δεν είχε κάνει τίποτα κακό.  Ένιωσε κι αυτή όπως ο πατέρας της. 

Για το περιστατικό μίλησε κι ο σύζυγός της, ο Brian James Lucas, ο οποίος εξήγησε πως η αστυνομία, κατόπιν καταγγελίας από κάποιον κάτοικο της περιοχής, βιάστηκε να βγάλει το συμπέρασμα ότι επειδή ένας λευκός άντρας και μια μαύρη γυναίκα φιλιόντουσαν στο δρόμο δημοσίως, η γυναίκα ήταν μια πόρνη κι ο άντρας ο πελάτης της. Μόνο που το συμπέρασμα της αστυνομίας δεν μπορούσε να είναι πιο λάθος. Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι. Και με δεδομένο ότι η γυναίκα είναι και ηθοποιός, το κάζο της αστυνομίας είναι αρκετά μεγάλο. 

H αστυνομία από την πλευρά της απάντησε ότι με την κίνησή της αυτή απλά αντέδρασε σε μια καταγγελία πολίτη και ότι δεν κράτησε για πολλή ώρα το ανδρόγυνο. Μάλιστα, κάποιοι αστυνομικοί μίλησαν για το θέμα και τόνισαν ότι το αντρόγυνο έκανε πολύ περισσότερα από το να φιλιέται δημοσίως. Σύμφωνα με αστυνομικούς, οι δυο τους έκαναν έρωτα μέσα στο αυτοκίνητό τους. Επικαλούνται και μάρτυρες, ενώ υποστηρίζουν ότι υπάρχει και μια φωτογραφία.  

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b