MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
19
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έντεχνη μουσική, ρεμπέτικο, τζαζ & ροκ στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής το Σεπτέμβριο

Συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριο οι συναυλίες, τις οποίες ο ΟΤΕ προσφέρει στους πελάτες του στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Οι μουσικές αυτές ανάσες θα μας χαρίσουν μοναδικές φθινοπωρινές βραδιές στην πόλη. Και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού ένα από τα συστατικά στοιχεία του ελληνικού καλοκαιριού δεν είναι άλλο από τις συναυλίες.Έτσι, και φέτος ο ΟΤΕ ανοίγει το δρόμο σε μουσικές βραδιές γεμάτες από έντεχνη μουσική, ρεμπέτικο, τζαζ και ροκ. Όλα αυτά στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, μια ξεχωριστή όαση δροσιάς στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί, ανάμεσα σε μυρωδιές από γιασεμί και νυχτολούλουδα, κάτω από τον έναστρο ουρανό, αγαπημένοι, νέοι και παλαιότεροι καλλιτέχνες θα γίνουν οδηγοί αλλά και συνοδοιπόροι μας σ’ ένα διαφορετικό μουσικό ταξίδι.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Το πρόγραμμα των συναυλιών έχει ως εξής:

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου (Ώρα έναρξης: 21:00)
Φοίβος Δεληβοριάς: «Αρμένικη βίζιτα»
Προπώληση εισιτηρίων: 10€ /Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα κάθε συναυλίας:12€
Μια χορταστική συναυλία, μια μουσική «Αρμένικη βίζιτα», κατά τη (μακριά) διάρκεια της οποίας ο τραγουδοποιός θα πει κομμάτια από την προσωπική του δικογραφία αλλά και δημιουργών που αγαπάει ιδιαίτερα –έτσι η Βίζιτα θα κλείσει τον κύκλο της ως γκάρντεν πάρτι, ως κοντσέρτο ανάμεσα στις ακακίες, ως τελευταία λέξη του καλοκαιριού.

athenaΤετάρτη 10 Σεπτεμβρίου (Ώρα έναρξης: 21:00)
Αthena: «Γήινοι άγγελοι»
Προπώληση εισιτηρίων: 7€ /Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα κάθε συναυλίας: 9€
Με φωνή κρυστάλλινη, κι ωστόσο παλλόμενη ανά στιγμές από συναίσθημα, η Athena (Αθηνά Ανδρεάδη) παντρεύει γοητευτικά στα τραγούδια της το φολκ-ροκ, την ποπ και την τζαζ, και αναδεικνύει δημιουργικά τις ελληνικές ρίζες της.

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου (Ώρα έναρξης: 21:00)
Δώρος Δημοσθένους: «Let’s swing again»
Προπώληση εισιτηρίων: 7€ /Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα κάθε συναυλίας: 9€
Ο Δώρος Δημοσθένους σε συνεργασία με τη χορευτική ομάδα Athens Lindy Hop και το γυναικείο φωνητικό σύνολο «1,2,3 Swing» μας καλεί να ανακαλύψουμε κλασικές μουσικές αξίες με σύγχρονο τρόπο, σ’ ένα θέαμα με μουσικές και χορούς μιας αλλοτινής εποχής γεμάτης ομορφιά, ερωτισμό και χάρη.

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου (Ώρα έναρξης: 21:00)
Marietta Fafouti and Band: «Shine»
Προπώληση εισιτηρίων: 7€ /Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα κάθε συναυλίας: 9€
Η Μαριέττα Φαφούτη επιστρέφει στο Μέγαρο έχοντας ετοιμάσει ένα χορταστικό και ανάλαφρο live, ένα κεφάτο πάρτι για τους καλεσμένους της, που θα περιλαμβάνει δικές της συνθέσεις αλλά και διασκευές αγαπημένων κομματιών. Χορευτικά ντίσκο και σόουλ, σόλο από μιούζικαλ, μουσικές του ’60 και του ’70 αλλά και πιο «σκοτεινά» κομμάτια επηρεάζουν και διαπλάθουν το μουσικό στιλ της.

zouganeliΣάββατο 20 Σεπτεμβρίου (Ώρα έναρξης: 21:00)
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Η δύναμή σου, δύναμή μου»
Προπώληση εισιτηρίων: 10€ /Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα κάθε συναυλίας: 12€
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μας προσκαλεί σ’ ενα πάρτι όλο ενέργεια, χορό και κέφι. Μαζί της η Αφροδίτη Παπαχριστοδούλου, και μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών.

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου (Ώρα έναρξης: 21:00)
Μίλτος Πασχαλίδης: «Αυτοί… μου λείπουν πιο πολύ»
Προπώληση εισιτηρίων: 10€ / Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα κάθε συναυλίας: 12€
Ο Μίλτος Πασχαλίδης για πρώτη φορά στον Κήπο του Μεγάρου, μας καλεί σε μια συναυλία αφιερωμένη σε σ’ αυτούς που λείπουν πιο πολύ. Ενα γλέντι παρέα με φίλους με τραγούδια που θα φέρουν ξανά κοντά μας αξέχαστους καλλιτέχνες όπως τους Μητροπάνο, Τόκα, Αλκαίο, Ξυδούς.

Περισσότερα από Ιστορίες