MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα 10 καλύτερα camping στα νησιά για low budget διακοπές

Με τιμές χαμηλότερες από ένα φτηνό ξενοδοχείο και με all comfort παροχές, το οργανωμένο camping δεν απευθύνεται πλέον μόνο σε εναλλακτικούς, αλλά σε όσους ξέρουν να περνούν καλά οπουδήποτε και αν βρίσκονται. Εμείς συγκεντρώσαμε και σας προτείνουμε τα 10 καλύτερα οργανωμένα camping για τις φετινές low budget καλοκαιρινές σας διακοπές. Δοκιμάστε τα!

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Αμοργός- Aegiali Camping
aegiali-camping-amorgos1-2

Με την παραλία να απέχει μόλις 5 λεπτά από τη σκηνή σας, το camping της Αιγιάλης αποζημιώνει με τον καλύτερο τρόπο όσους ψήνονται για διακοπές γνωριμιών. Με φιλικό προσωπικό, χώρο εστιατορίου, μικρές μεν καθαρές δε τουαλέτες ενδείκνυται για άραγμα και για καλοπέραση. Με ηλικίες από 20 και… βάλε, ο χώρος σφύζει από ζωντάνια και γλέντια. Συχνά πυκνά διοργανώνονται ρεμπέτικες βραδιές που συνοδεύονται απαραιτήτως με την μεθυστική αμοργιανή ψημένη ρακή, ενώ για πιο indy εξόδους τα δύο μπαράκια που βρίσκονται δίπλα στο camping θα σας ενθουσιάσουν με τις μουσικές επιλογές τους. Έχετε στο νου σας πως τέλη Ιουνίου με πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου γίνεται χαμός, οπότε προλάβετε για θέση στον ίσκιο.
Τιμές: 5,50€ η διανυκτέρευση ανά ενήλικα, συν 4,00€ για τη σκηνή.

Ελαφόνησος- Simos Camping
1002469 543749679023271 720513179 n

Απέραντη παραλία με λευκή άμμο, κοραλένιες και σμαραγδένιες αποχρώσεις, πανδαισία χρωμάτων της θάλασσας που τη χωρίζει η λωρίδα γης, όπου το Ιόνιο συναντά τον Ινδικό Ωκεανό. Ό,τι και να πούμε είναι λίγο για αυτή τη φυσική ομορφιά. Οι επισκέπτες ετερόκλητοι σε όλα. Από κορίτσια που θα βάφονται στις τουαλέτες μέχρι ράσταμαν που θα καίγονται στον ήλιο. Δικαιολογημένα το camping του Σίμου αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο οργανωμένα κάμπινγκ της χώρας μας. 
Τιμές: Η αλήθεια είναι πως οι τιμές εστιατορίου, μπαρ και διαμονής ειδικά τον Αύγουστο είναι τσιμπημένες αφού ανέρχονται στα 8€ το άτομο κι άλλα 8€ για τη μικρή σκηνή, μα αυτά τα νερά σε αποζημιώνουν.

Σέριφος- Coralli Camping
camping-coralli-serifos

Αν και φημίζεται ως ένα από τα καλύτερα οικογενειακά camping, ο χώρος από άποψη θέσης και ατμόσφαιρας ενδείκνυται και για νεαρές παρέες -ιδιαιτέρως μουσικόφιλων-. Η τοποθεσία του είναι ιδανική αφού η απόσταση από το λιμάνι καλύπτεται με τα πόδια. Πεντακάθαρο και άρτια οργανωμένο, βρίσκεται δύο βήματα -κυριολεκτικά- από την παραλία Λιβαδάκια. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, δωρεάν πρόσβαση στο internet, all day χαλαρή μουσική υπόκρουση, πισίνα, εστιατόριο και mini market, το camping Coralli εγγυάται διακοπές ξεκούρασης. Για όσους επιθυμούν περισσότερη ιδιωτικότητα, μπορούν να σκαρφαλώσουν το λόφο που βρίσκεται δίπλα στην παραλία Λειβαδάκια, για να κολυμπήσουν στα ίδια νερά με ελάχιστο κόσμο. Tip: Επισκεφτείτε οπωσδήποτε τα χωριά της Σερίφου, είναι το κάτι άλλο.
Τιμές: 7€ το άτομο συν 5€ για τη σκηνή. Για παραπάνω από 7 διανυκτερεύσεις, υπάρχει έκπτωση 10%, ενώ για πάνω από 14 διανυκτερεύσεις έκπτωση 20%.

Σαμοθράκη – Δημοτικό Κάμπινγκ Βαράδες
29-17

Αν λατρεύετε τη Σαμοθράκη αλλά δεν είστε έτοιμοι ακόμα για το ξακουστό ελεύθερο camping της, τη λύση θα την βρείτε στο δημοτικό campng στους Βαράδες. Οργανωμένο με τα όλα του! Δίπλα στη θάλασσα, με πολυάριθμα δένδρα και θάμνους να εξασφαλίζουν ιδανική σκιά, ο χώρος επιτρέπει στους επισκέπτες να γίνουν ένα με τη φύση. Το φιλικό περιβάλλον και οι εγκαταστάσεις του εγγυώνται μια ευχάριστη διαμονή. Διαθέτει εστιατόριο, mini market, κοινόχρηστα ψυγεία, καταψύκτη και τραπεζάκια, κατάλληλα είτε για γνωριμίες είτε για μοναχικές βραδιές. Πάντα με θέα το φεγγάρι και την όμορφη θάλασσα.
Τιμές: 3,50 € ανά άτομο, 2,50 € η μικρή σκηνή.

Αστυπάλαια – Camping Astypalaia
2012-07-10-18-51-09

Λειτουργεί από το 1983 και έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια εξαιρετική ατμόσφαιρα ιδανική για αξέχαστες διακοπές. Περιτριγυρισμένο από καλαμιές και δέντρα που παρέχουν άπλετη σκιά ενδείκνυται είτε για παρέες είτε για ζευγάρια που ψήνονται για ξενύχτια και γλέντια. Με παραλία λίγα μέτρα από την είσοδο του camping προσφέρεται για άραγμα και απόλυτη χαλάρωση. Ο χώρος φιλικός και όμορφα διακοσμημένος διαθέτει μεταξύ άλλων και εστιατόριο που συνδυάζει γεύση και λογικές τιμές. Καλό είναι να γνωρίζετε πως η χώρα απέχει 2 χιλιόμετρα από το camping. Βέβαια, σε περίπτωση που δε βρείτε λεωφορείο, το ωτοστόπ λειτουργεί θριαμβευτικά.
Τιμές: 7 € ανά άτομο, 2 € η σκηνή. Για διαμονή άνω των 15 ημερών γίνεται και έκπτωση 10%.

Βόρεια Εύβοια – Club Αγία Άννα
yurts main 0

Το Club Αγία Άννα εντάσσεται αναμφισβήτητα στις luxurious διακοπές. Ένα από τα καλύτερα οικογενειακά camping με πλήθος δραστηριοτήτων για παιδιά, από αθλητισμό μέχρι ομαδικά παιχνίδια, και από θεματικά πάρτι μέχρι βραδιές karaoke, μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν δημιουργικές διακοπές. Με υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις μεταξύ αυτών, πισίνες, γήπεδα, τέσσερα διαφορετικά μπαρ, τέσσερα εστιατόρια και υγειονομικές εγκαταστάσεις για βρέφη, γονείς και παιδιά εξασφαλίζουν αξέχαστες διακοπές με ασφάλεια και ηρεμία. Τα μοναδικά νερά της Αγίας Άννας καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.
Τιμές: 9€ ανά άτομο, 8€ η μεσαία σκηνή, παιδιά έως 12 χρονών δωρεάν. Καθ’ όλη τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών υπάρχουν πολλές διαφορετικές προσφορές.

Σιθωνία, Χαλκιδική – Αρμενιστής
armenistis 39448

Κατασκηνωτικός προορισμός φοιτητών και όχι μόνο, το οργανωμένο κάμπινγκ του Αρμενιστή, φιλοξενεί όσους επιδιώκουν τις απόλυτες καλοκαιρινές διακοπές. Εκτός από τη ξεχωριστή παραλία του, διαθέτει θερινό κινηματογράφο, καλό φαγητό στο εστιατόριο, γήπεδα και τη δυνατότητα water sports. Μόλις μιάμιση ώρα από τη Θεσσαλονίκη, φημίζεται για τη φιλική και εγκάρδια ατμόσφαιρα των εργαζομένων, αλλά και για τα φλερτ που έχει φιλοξενήσει.
Τιμές: 7,20€ το άτομο, συν 7,30€ για τη μικρή θέση της σκηνής. Την τουριστική περίοδο, για παραπάνω από επτά διανυκτερεύσεις, υπάρχει έκπτωση 10%, ενώ για πάνω από 15 διανυκτερεύσεις έκπτωση 15%.

Ίος – Farout Club
ios-9

Πάνω σχεδόν στην παραλία του Μυλοπότα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία τύπων διαμονής. Εκτός από σκηνές διατίθεται σε όσους προτιμούν τα bungalows, τις έτοιμες στημένες σκηνές, τις καμπίνες αλλά και τα στέγαστρα από μπαμπού. Στις παροχές του θα βρείτε μεταξύ άλλων εστιατόριο και μπαρ, ενώ η μεγάλη του πισίνα προσφέρεται σε όσους προτιμούν το χλώριο, τα κοκτέηλ και το χορό!
Τιμές: 8 ευρώ ανά άτομο ημερησίως συμπεριλαμβανομένης της σκηνής. Για τους φοιτητές και τους ανέργους δίνεται έκπτωση έως και 20%.

Κρήτη, Νεάπολη Λασιθίου – Sisi Camping
3092584

Eιδυλλιακό και ήσυχο τοπίο, ανάμεσα σε βουνά και θάλασσα, προσφέρεται για οικογένειες, ζευγάρια και παρέες. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος βρίσκεται στη βορειοανατολική πλευρά της Κρήτης, περίπου 800 μέτρα από το χωριό Σίσι, με το όμορφο λιμανάκι και τις γευστικές ψαροταβέρνες. Συνδυάζοντας την ηρεμία της θάλασσας με τις ανέσεις και τη χλιδή της πισίνας, αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν τη χαλάρωση και την ηρεμία. Ετοιμαστείτε να απολαύσετε την παραδοσιακή κρητική φιλοξενία. Τιμές: 6,50€ ανά άτομο, 4,00 ευρώ για την σκηνή.

Αντίπαρος – Camping Antiparos
Camping Antiparos

Το camping Αntiparos συνδυάζει το στυλ της ελεύθερης κατασκήνωσης με τις παροχές ενός οργανωμένου camping. Από mini market, καθαρές τουαλέτες, μέχρι self service εστιατόριο και άφθονη σκιά από δέντρα. Οι ρυθμοί εδώ είναι αργοί. Αν η παρέα σας ψήνετε για χαλαρουίτα διακοπές αποτελεί ιδανική επιλογή. Σε ό,τι αφορά στη διασκέδαση οι επιλογές είναι πάλι αμφίσημες. Επιλέγετε ανάμεσα στα ολοήμερα και ολονύχτια πάρτι που διοργανώνει ο χώρος, είτε περπατάτε μέχρι να συναντήσετε κάποια άλλη μοναχική παρέα στην παραλία που έχει κουβαλήσει την κιθάρα της.
Τιμές: 8€ ανά ενήλικα, ενώ ακόμα και αν δεν βαριέστε να κουβαλήσετε τη δική σας σκηνή, σας συμφέρει οικονομικά να νοικιάσετε εκεί μια προς 2€.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b