MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Music on the road: Όλες οι μουσικές περιοδείες του καλοκαιριού!

Πλούσιο, με πολλά είδη και πολλές επιλογές θα είναι και το φετινό καλοκαίρι σε ό,τι αφορά τις συναυλίες. Οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες σεργιανίζουν τις περιοχές της Ελλάδας, προσκαλώντας το κοινό στους σταθμούς των καλοκαιρινών τους περιοδειών.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Μάνα μου Ελλάς: Σταύρος Ξαρχάκος, Ηρώ Σαΐα και Ζαχαρίας Καρούνης
Τραγούδια από την αρχή της σταδιοδρομίας του Ξαρχάκου μέχρι σήμερα, τραγούδια από τον κινηματογράφο, το θέατρο και γνωστές, αγαπημένες μελωδίες! Το “Μάνα μου Ελλάς” του τίτλου, είναι τραγούδι του Ξαρχάκου σε στίχους Νίκου Γκάτσου, που υπάρχει στο soundtrack της γνωστής ταινίας “Ρεμπέτικο”. Στο πλευρό του θα είναι η Ηρώ Σαΐα και Ζαχαρίας Καρούνης, με τον οποίο ο συνθέτης συνεργάστηκε στην παράσταση “Το μεγάλο μας τσίρκο”.  
Σταθμοί περιοδείας

Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Το καλοκαίρι του 2014, ο Λαρισαίος Θανάσης Παπακωνσταντίνου κουρδίζει τα όργανά του μαζί με τους εξαιρετικούς συνεργάτες του και περιοδεύει ανά την Ελλάδα, παρουσιάζοντας μεταξύ άλλων και μερικά από τα καινούρια τραγούδια που ετοιμάζει αυτό το διάστημα για το νέο του δίσκο. Σταθμοί περιοδείας

taniaxarisΧάρις Αλεξίου και Τάνια Τσανακλίδου
Η αυλαία των καλοκαιρινών τους συναυλιών σηκώθηκε την Παρασκευή 12 Ιουλίου, με πρώτο σταθμό το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας. Η Χάρις Αλεξίου και η Τάνια Τσανακλίδου υποκλίθηκαν μπροστά σε περισσότερους από 7.000 αφοσιωμένους θεατές, καλωσόρισαν το καλοκαίρι και τραγούδησαν η μια για την άλλη, και οι δυο μαζί για εμάς. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο έχουν σκοπό να σεργιανίσουν αυτό το καλοκαίρι περιοχές της Ελλάδας. 
Σταθμοί περιοδείας.  Διαβάστε τις εντυπώσεις μας, εδώ.

Χάρις Αλεξίου και Nouveau Sextet
Στην καρδιά του καλοκαιριού, αλλά με κύριο σκοπό να επιτείνει τη μαγεία των καλοκαιρινών συναυλιών, η Χάρις Αλεξίου συναντά τους «Nouveau Sextet» σε ξεχωριστές συναυλίες. Όλες οι εποχές ζωντανές σε ένα πρόγραμμα που γεννήθηκε στην παρέα των μουσικών της στις πρόβες του σπιτιού της και που δίνει την αίσθηση στο κοινό ότι βρίσκεται στην καρδιά της μουσικής. Σταθμοί περιοδείας

Σωκράτης Μάλαμας 84aaa558678bcdd758a6a22aa50429c8 L

Για άλλο ένα καλοκαίρι, ο Σωκράτης Μάλαμας θα σεργιανίσει την Ελλάδα, περιοδεύοντας με τις μουσικές αποσκευές του και κυρίως με την πιο πρόσφατη, μετά από τέσσερα γεμάτα χρόνια δισκογραφικής απουσίας, με τίτλο «Ο Χάρτης».
Σταθμοί περιοδείας

Ευανθία Ρεμπούτσικα
Μετά την επιτυχία της περυσινής καλοκαιρινής περιοδείας της, η Ευανθία Ρεμπούτσικα συνεχίζει και αυτό το καλοκαίρι τις εμφανίσεις της σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου, με την καινούργια της δουλειά με τον τίτλο : «Η Παράσταση Αρχίζει…»
Σταθμοί περιοδείας

Γιάννης Χαρούλης music-giannis-xaroulis-thumb-large
Περιοδεία με συναυλίες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας θα πραγματοποιήσει ο Γιάννης Χαρούλης, αυτό το καλοκαίρι, παρέα με τους μουσικούς του, Παύλο Συνοδινό, Πάνο Τόλιο, Μιχάλη Πορφύρη, Κωσταντή Πιστιόλη. 
Σταθμοί περιοδείας
. Διαβάστε τις εντυπώσεις μας, εδώ.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου 
Το καλοκαίρι 2014 βρίσκει για άλλη μια φορά τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο δρόμο. Με την μπάντα και τα τραγούδια του, ο καλλιτέχνης είναι “Πάντα εδώ…” και το αποδεικνύει, περιοδεύοντας.
Σταθμοί περιοδείας

Μάριος Φραγκούλης και η Έλλη Πασπαλά6fb43db08bca7e7eb9f28c281167aebc L
Μετά από μία πολύ επιτυχημένη περιοδεία στην Αμερική, ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει στην Ελλάδα για μια σειρά συναυλιών με άρωμα και χρώμα ελληνικό, με θέμα τον κλασικό ελληνικό κινηματογράφο. «Η αγάπη θέλει δύο» και με την Έλλη Πασπαλά συνοδοιπόρο στο μουσικό αυτό ταξίδι, θα θυμίσουν μελωδίες και λόγια που αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε. 
Σταθμοί περιοδείας

Νίκος Πορτοκάλογλου
Περιοδεία με συναυλίες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας θα πραγματοποιήσει ο Νίκος Πορτοκάλογλου για αυτό το καλοκαίρι.
Ο γνωστός τραγουδιστής και τραγουδοποιός ταξιδεύει παρέα με τα δικά του αγαπημένα τραγούδια κι αυτά της νέας του δισκογραφικής δουλειάς σε «Λιμάνια Ξένα». 
Σταθμοί περιοδείας

4a5cb6ed42a6b366f2beb53db92c98d2 LΕλεωνόρα Ζουγανέλη
Η ερμηνεύτρια προγραμματίζει μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία γεμάτη ενέργεια, κέφι και χορό, μαζί με μια παρέα καταξιωμένων μουσικών, σε ένα πρόγραμμα που χωράει επιλογές μιας παγκόσμιας μουσικής σκηνής, διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μίξεις, αλλά και αναδρομή στα νεανικά αλλά και πιο πρόσφατα μελωδικά βιώματα της.
Σταθμοί περιοδείας

Νατάσσα Μποφίλιου
Με την παράσταση «Πάμε Ξανά» των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου, περιοδεύει η Νατάσσα Μποφίλιου σε όλη την Ελλάδα.
Σταθμοί περιοδείας

Λεωνίδας Μπαλάφας
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας θα σεργιανίσει και αυτό το καλοκαίρι την Ελλάδα, με τις εκκεντρικές εμφανίσεις του. Μαζί με τους μουσικούς του θα παρουσιάσουν τραγούδια από όλες τις δισκογραφικές του δουλειές, τραγούδια που δεν έχουν ακόμα παρουσιαστεί δισκογραφικά, καθώς και πειραγμένα τραγούδια άλλων δημιουργών. 
Σταθμοί περιοδείας

Imam Baildi3d0854f7a2e2752b1fcb59b2129a7fea L
Mετά την κεντρική τους καλοκαιρινή συναυλία στο Θέατρο Βράχων, όπου αποθεώθηκαν από 5000 κόσμο και την κυκλοφορία του νέου τους album με τίτλο «Ιmam Baildi III», ετοιμάζονται να οργώσουν την Ελλάδα, με μια δυναμική καλοκαιρινή περιοδεία.
Σταθμοί περιοδείας


Βαγγέλης Καζαντζής

Ο Βαγγέλης Καζαντζής και η παρέα του συνεχίζουν το μουσικό ταξίδι τους το καλοκαίρι. Η μουσική διαδρομή ξεκινά από τον πρώτο δίσκο του Βαγγέλη συνεχίζει και επικεντρώνεται στον δεύτερο, που έχει τίτλο «Έξω απ’ τα μέτρα», όπου συμμετέχουν: ο Γιάννης Χαρούλης, η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Γρηγόρης Κλιούμης, ο Κωσταντής Πιστιόλης και η Μαρίνα Δακανάλη.
Σταθμοί περιοδείας

pliatsikΦίλιππος Πλιάτσικας και Μπάμπης Στόκας

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας κι ο Μπάμπης Στόκας συναντιούνται επί σκηνής το καλοκαίρι του 2014, έχοντας στο πλευρό τους τη Γεωργία Νταγάκη που δένει με την δική της παραδοσιακή πινελιά τις ροκ μελωδίες. Με τις φωνές τους και με παρέα τις κιθάρες τους, σε μια συνάντηση φίλων με μοναδικές ερμηνείες και εκρηκτικά συναισθήματα, με ήχους αγαπημένους και στίχους αξέχαστους, σε ένα πρόγραμμα πολυσευλλεκτικό, με τραγούδια από τις προσωπικές τους διαδρομές, αλλά και τραγούδια πολυαγαπημένα από τους 20 δίσκους των Πυξ Λαξ.
Σταθμοί περιοδείας. Διαβάστε τις εντυπώσεις μας, εδώ.

Βασιλική Καρακώστα
Επιλεγμένες εμφανίσεις ανά την Ελλάδα πραγματοποιεί αυτό το καλοκαίρι η Βασιλική Καρακώστα. Η ερμηνεύτρια του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού ταξιδεύει σε νησιά και στεριά για μοναδικές συναυλίες.
Σταθμοί περιοδείας

 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b