MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H πανέμορφη Irina Shayk σύζυγος του κινηματογραφικού Ηρακλή! (trailer)

Την Irina Shayk την ξέρουμε ως μοντέλο και ως σύντροφο του Cristiano Ronaldo. Όμως, τώρα κάνει και το μεγάλο βήμα στο χώρο του σινεμά, καθώς εμφανίζεται στην ταινία “Ηρακλής: Οι Θρακικοί πόλεμοι”.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το σέξι μοντέλο θα παίζει στο πλευρό του Dwayne (The Rock) Johnson, ο οποίος παίζει τον Ηρακλή. Η Shayk παίζει τη Μεγάρα, τη σύζυγο του Ηρακλή, που του χάρισε μάλιστα και 3 παιδιά. Για τις ανάγκες της μυθοπλασίας του Hollywood η Μεγάρα από Θηβαία γίνεται Αθηναία- σε μια αρχαία Αθήνα αγνώριστη. Βέβαια, ο ρόλος της σέξι ηθοποιού (συγγνώμη: μοντέλου) είναι ικάπως περιορισμένος, αλλά κομβικός για το έργο. Έχει  και μια αποκαλυπτική (πολύ σύντομη) σκηνή. 

Η υπόθεση του έργου περιστρέφεται γύρω από έναν Ηρακλή, που παριστάνει τον ημίθεο, ενώ είναι ένας μισθοφόρος εξαιρετικής δύναμης, που συντηρεί το μύθο του, προκειμένου να τρομάζει τους εχθρούς του. Η ταινία, σε σκηνοθεσία του Brett Ratner βασίζεται στο κόμικ του Steve Moore.

Στην ταινία παίζει κι η “δικιά μας” Τόνια Σωτηροπούλου, σε έναν ρόλο ακόμα πιο σύντομο και από αυτόν που είχε στον τελευταίο James Bond. Περισσότερες πληροφορίες για την εικόνα της ταινίας, που θα βγει στις 24 Ιουλίου στους κινηματογράφους μπορείτε να πάρετε από το trailer:

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b