MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

To Monopoli.gr βραβεύεται στα Digital Media Awards 2014

Eίμαστε χαρούμενοι και πολύ περήφανοι καθώς διακριθήκαμε σ’ έναν πολύ σημαντικό θεσμό για το χώρο του internet. Το widget του Monopoli.gr “ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ” απέσπασε το silver award στην κατηγορία Best Readers Tool στα Βραβεία Digital Media 2014.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Τα βραβεία Digital Media 2014 διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά από την Boussias Communications και το Marketing Week, με στόχο να προβάλουν και να επιβραβεύσουν τις καλύτερες  πρακτικές στον χώρο των ψηφιακών και διαδικτυακών εκδόσεων.

Το widget του Monopoli.gr αποτελεί ένα ιδιαίτερα εύχρηστο εργαλείο αναζήτησης για όλα τα θεάματα της πόλης. Με ένα κλικ οι αναγνώστες μπορούν να δουν κάθε στιγμή τι παίζει στους κινηματογράφους, τα θέατρα, τις μουσικές σκηνές και τις γκαλερί της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα μπορούν ν’ αναζητήσουν εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα ανάλογα με την κατηγορία ή την περιοχή τους.

Το ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ του Monopoli.gr αυτή τη στιγμή φιλοξενείται σε χιλιάδες άλλα sites και blogs καθώς ο κώδικάς του είναι ελεύθερος και προσφέρεται
δωρεάν στο link http://www.monopoli.gr/widgets.

20140620151852-dba87aff-me
Μάρη Τιγκαράκη, διευθύντρια του Μonopoli.gr

mary-marya2

Μάρη Τιγκαράκη, διευθύντρια του Μonopoli.gr και Μαρία Καζάντζα, εμπορική διευθύντρια της Premium AE

20140620152009-7e32bce2-me

Oι νικητές των βραβείων στο τέλος της βραδιάς.

 

Περισσότερα από Ιστορίες