MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Καλά νέα: Εθνική τράπεζα και ΙΚΥ παρέχουν υποτροφίες σε 100 επιστήμονες

Η αριστεία επιβραβεύεται με τον πιο ουσιαστικό τρόπο, από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) που θέσπισε το καινοτόμο Πρόγραμμα Υποτροφιών «2+2», παρέχοντας εκατό υποτροφίες σε νέους επιστήμονες με τη συνεργασία της Εθνικής Τράπεζας.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Οι επιλαχόντες υπότροφοι θα λαμβάνουν υποτροφίες για διετείς μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελληνικά Πανεπιστήμια, παράλληλα με τις οποίες παρέχεται δίχρονη πρακτική άσκηση, και κατόπιν δύο χρόνια εργασίας με καθεστώς πλήρους απασχόλησης, σε επιχείρηση και αντικείμενο συναφές με αυτό του μεταπτυχιακού τους.

Οι επιστημονικοί τομείς και οι εξειδικεύσεις στις οποίες θα μετεκπαιδευτούν οι δικαιούχοι-υπότροφοι είναι μεταξύ άλλων Τραπεζική, Λογιστική, Χρηματοοικονομικά, Ελεγκτική, Διοίκηση Κινδύνου, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Ναυτιλιακά, Διεθνή Οικονομικά, Οικονομική Ανάλυση, Αγροτική Οικονομία, Πληροφορική, Μαθηματικά, Στατιστική, Ενέργεια, Δίκτυα.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας με το ΙΚΥ, η Εθνική Τράπεζα θα αναλάβει την οικονομική ενίσχυση δέκα (10) υποψηφίων διδακτόρων σε τομείς των ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών, καθώς επίσης θα στηρίξει τη συμμετοχή φοιτητών πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της χώρας σε διεθνείς διαγωνισμούς. Και τα δύο αυτά προγράμματα έχουν τριετή διάρκεια. Το αμέσως προσεχές διάστημα λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν από το ΙΚΥ.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b