MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

5+1 απρόσμενα σημεία στην Αθήνα για να δεις Μουντιάλ

Όταν δεν προλαβαίνεις να φτάσεις σπίτι πριν ξεκινήσει ο αγώνας, όταν προτιμάς πιο “γηπεδική” ατμόσφαιρα, όταν θες να συνδυάσεις έξοδο και ποδόσφαιρο, υπάρχουν για σένα αθηναϊκά spots που έχουν ετοιμάσει σπέσιαλ ποδοσφαιρικές καταστάσεις. Ένα cafe-bar, ένας κήπος, μία γκαλερί, μία ταράτσα, ένα πάρκο ψυχαγωγίας και ένα εμπορικό κέντρο σε περιμένουν για να ζήσεις “large” μουντιαλικές στιγμές.Επιμέλεια: Αργυρώ Σταυρίδη

Monopoli Team

1. Για τύπους “international”
Athens Sports Bar, Κουκάκι
athenssportsbar
Ένα all-day δραστήριο sports cafe-bar, σημείο συνάντησης των ξένων επισκεπτών της πόλης, που στις τηλεοράσεις του προβάλλει ό,τι αθλητική διοργάνωση “κυκλοφορεί”, από ποδόσφαιρο μέχρι κρίκετ. Φυσικά αυτή την εποχή την τιμητική του θα έχει το μουντιάλ, και επ’ ευκαιρία της μεγάλης αθλητικής γιορτής θα διοργανώνονται και παράλληλα events, όπως karaoke πριν τους αγώνες, πάρτυ και παιχνίδια.
Βεΐκου 3Α, Κουκάκι
Τηλ. 210 9235811

kiposmegarou2. Για “κουλτουριάρηδες”
Κήπος Μεγάρου Μουσικής
Παράλληλα με το παζάρι βιβλίου που διοργανώνει ο Βήμα Fm στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, θα προβάλλονται ζωντανά σε γιγαντοοθόνη οι αγώνες που θα παίζονται από τις 19:00 ως τις 21:00. Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν μόνο για τις 4 μέρες του bazaar, δηλαδή από την Πέμπτη 12 ως την Κυριακή 15 Ιουνίου.
Είσοδος ελεύθερη


agiaseirinis3. Για “αστούς”

Skouze3, Πλατεία Αγίας Ειρήνης

Αν σας αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά δεν “ξεκολλάτε” από την μοδάτη Πλατεία Αγίας Ειρήνης, ο χώρος Skouze3 προέβλεψε για σας. Εκεί φιλοξενείται η έκθεση με τίτλο “F is for football”, και στο πλαίσιό της θα προβάλλονται όλοι οι αγώνες του Μουντιάλ καθημερινά, ώστε να δημιουργηθεί μια διαλεκτική σχέση ανάμεσα στο ίδιο το άθλημα και την έκθεση.
Διεύθυνση: Σκουζέ 3 / 2ος όροφος, Πλατεία Αγίας Ειρήνης, Μοναστηράκι, Αθήνα
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 18.00 – 00.00
Είσοδος ελεύθερη
Πληροφορίες: 6981314039


4. Για φιλήσυχους

BIOS Terrace
biosΠοδόσφαιρο και ησυχία γίνεται; Γίνεται και το κάνει πραγματικότητα το BIOS Terrace. Για ένα μήνα καθημερινά η ταράτσα του “Μπάιος” μεταμορφώνεται σε μουντιαλικό προορισμό με την προβολή των ζωντανών ματς στον τοίχο, ήχο από τα Silent Sound Show ακουστικά και θέα την Ακρόπολη. Από την Πέμπτη 12 Ιουνίου μέχρι και τον μεγάλο τελικό της Κυριακής 13 Ιουλίου, θα προβάλλονται όλα τα παιχνίδια που παίζονται ζωντανά στις 22.00 και στη 01.00, τα οποία θα μπορείτε να παρακολουθήσετε με κανονικό ήχο, χρησιμοποιώντας τα ακουστικά του Sssh! Silent Sound Show ή και χωρίς ήχο αν το προτιμάτε.
Η είσοδος στην ταράτσα είναι ελεύθερη.
Η χρήση των ακουστικών είναι δωρεάν.
(Μπορείτε να προμηθευτείτε τα Silent Sound Show ακουστικά από το μπαρ της ταράτσας αφήνοντας ως εγγύηση 10 ευρώ, τα οποία και θα σας επιστραφούν στο τέλος της προβολής)

athensholidaypark5. Για οικογενειάρχες
Athens Holiday Park στο MEC Παιανίας
Από ένα πάρκο αφιερωμένο στην ψυχαγωγία και στην άθληση, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Αγώνες του Μουντιάλ. Γιγαντοοθόνες θα προβάλλουν τους αγώνες στη “ζώνη χαλάρωσης”, η οποία έχει εξοπλιστεί με επιτραπέζια παιχνίδια (τάβλι, σκάκι, ντάμα κλπ) και περιοδικά. Στη Relax Zone μπορείτε παράλληλα να απολαύσετε τον καφέ σας, ένα παγωτό ή ένα snack, ή και φαγητό, όπως πίτσα, hot dog και άλλες λιχουδιές.
Γενική είσοδος: 10€ το παιδί, 5€ ο ενήλικας, 2η επίσκεψη 50% έκπτωση, 3η επίσκεψη δωρεάν
Η τιμή των εισιτηρίων στην προπώληση είναι 4 για γονείς και 9 για παιδιά, μέσω των viva.gr , 11876 και σε όλα τα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots και ΙΑΝΟΣ.
Λεωφόρος Λαυρίου 301
Τηλ: 210 6199777

athensheart6. Για shoppers
Athens Heart, Ταύρος
Από 12 Ιουνίου έως και 13 Ιουλίου, ο αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός Sentra fm 103,3 μετακομίζει στο 3o επίπεδο του Athens Heart στον Ταύρο, και παρακολουθεί τους αγώνες από γιγαντοοθόνη, μαζί με τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου. Καθημερινά θα πραγματοποιούνται διαγωνισμοί, αλλά και συνεντεύξεις με καλεσμένους, παραγωγούς, αθλητές, προπονητές και παράγοντες σχετικά με τον αθλητισμό.
Πειραιώς 180, Ταύρος
Τηλ.: 210 3414105
Είσοδος ελεύθερη


Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b