MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Bazaar με λιχουδιές και πρωτότυπα δώρα για τις πασχαλινές σας αγορές

Λαμπάδες, πασχαλινές λιχουδιές, εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους και πρωτότυπες κατασκευές. Το Πάσχα πλησιάζει και η Αθήνα έχει γεμίσει με bazaar, όπου γονείς και νονοί μπορούν να επιλέξουν πρωτότυπα, καλόγουστα και κυρίως χειροποίητα δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, φυσικά σε πολύ προσιτές τιμές. Επισκεφτείτε τα!

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Απριλίου

Bazaar μεταχειρισμένων φωτογραφικών ειδών στο ΡΟΜΑΝΤΣΟFORMA 02 1
Πρόκειται για ένα διήμερο bazaar μεταχειρισμένων φωτογραφικών ειδών, στο οποίο συμμετέχουν συλλέκτες φωτογραφικών μηχανών, κυρίως αναλογικών αλλά και ψηφιακών, φακών καθώς και άλλων φωτογραφικών προϊόντων. Σκοπός είναι να συγκεντρώσει συλλέκτες, πωλητές και αγοραστές κάτω από μια στέγη για ένα διήμερο, ώστε να γνωριστούν, να συζητήσουν, να δουν και να εξετάσουν από κοντά μηχανές, φακούς και άλλα είδη. Πάρε τη φωτογραφική, φόρτωσε το φιλμ, τράβηξε την φωτογραφία και συνέχισε την ιστορία της, κρατώντας την στη ζωή. Info: Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5. Είσοδος ελεύθερη. Ώρες Λειτουργίας: Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Απριλίου, 11:00 – 20:00

best tmm20– The Meet Market Easter Edition στην Τεχνόπολη
Μια ανάσα πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα, το Σάββατο 12 και τη Κυριακή των Βαΐων 13 Απριλίου το Πασχαλινό Μeet Μarket γεμίζει τη Τεχνόπολη Αθηνών στο Γκάζι στην αίθουσα “Μηχανουργείο” (Δ12) και στην κεντρική αυλή, 120 πάγκους γεμάτους με πρωτότυπα χειροποίητα προϊόντα. Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο μουσική από τους djs του Μeet Μarket, εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους, δώρα για όλους στο κεντρικό ταμείο και έξτρα δωράκια για αυτούς που θα βρουν τα σοκολατένια αυγά που υπάρχουν κρυμμένα στο χώρο!
Info: Τεχνόπολις, Δήμου Αθηναίων. Ώρα: 13.00-23.00 κάθε μέρα.

Aπό το Σάββατο 12 Απριλίου έως τη Μ.Τετάρτη 16 Απριλίου
Πασχαλινό Παζαρι “Μέλισσας”
Το Σάββατο 12 Απριλίου στις 12. 00 το μεσημέρι ξεκινά το πασχαλινό παζάρι της “Μέλισσας”! Επισκεφτείτε το νεοκλασικό κτίριο της ΜΕΛΙΣΣΑΣ, (Βασ. Όλγας 36) για να αγοράσετε λαμπάδες, γλυκά, ρούχα, κρασιά, παιχνίδια, βιβλία, είδη δώρων, πλεκτές υπέροχες τσάντες, κοσμήματα, να γευτείτε γλυκά και πίτες, και να ανταλλάξετε ευχές της ανάστασης και της ελπίδας. Info: Ώρες λειτουργίας : Σάββατο 12 Απριλίου :
12.00 μ.μ. – 20.00 μ.μ. Κυριακή 13 Απριλίου – Μ.Τετάρτη 16 Απριλίου : 10.00 π.μ. – 20.00 μ.μ.

Από την Τρίτη 1 έως τη Μ.Πέμπτη 17 Απριλίου
Bazaar στο Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη
Για 19η χρονιά το ΜΚΗΛ ξεκίνησε τις Πασχαλινές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις. Από την 1η Απριλίου έως και την Μεγάλη Πέμπτη 17 Απριλίου, το Μουσείο παρουσιάζει εκθέσεις, ξεναγήσεις, πασχαλινές λαμπάδες και άλλα δώρα σε ειδικό ωράριο. Ειδικά την Πέμπτη 10 Απριλίου (12.00-5.00) στις εκδηλώσεις θα παρευρεθούν καλλιτέχνες που φιλοξενούνται σε εκθέσεις και στο Museum Shop Bazaar, ενώ θα προσφέρονται σαρακοστιανοί μεζέδες και οίνος “Κυρ Γιάννη”. Info: Διεύθυνση: Καλλισπέρη 12. Τηλέφωνο: 210-9221044. 
 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b