MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
24
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα ελληνικά νησιά στο top 10 της αγοράς ακινήτων από δισεκατομμυριούχους

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε από την Beauchamp Estates και Dataloft, τα ελληνικά νησιά βρίσκονται στην ένατη θέση (9), της αγοράς ακινήτων των δισεκατομμυριούχων. Τα αρχοντικά -σύμφωνα με την ίδια έρευνα για τους δισεκατομμυριούχους στα ελληνικά νησιά- συνήθως κοστίζουν περίπου 4.150.000 αγγλικές λίρες.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η Γαλλική Ριβιέρα βρίσκεται στην πρώτη (1) θέση στις προτιμήσεις των δισεκατομμυριούχων, με τα παραθαλάσσια αρχοντικά της (περίπου 39 τέτοια σπίτια). Στο κοινωνικό ημερολόγιο ενός τυπικού δισεκατομμυριούχου ενδείκνυται η Γαλλική Ριβιέρα λόγω της τοποθεσίας της, καθώς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Grand Prix και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.
Τα αρχοντικά έξι-επτά υπνοδωματίων που βρίσκονται στην παραλία της γαλλικής Ριβιέρας κοστίζουν περίπου 18.600.000 αγγλικές λίρες.
Άλλα δημοφιλή ηλιόλουστα σημεία περιλαμβάνουν το Τελ Αβίβ / Ισραήλ (θέση 39) και την Τοσκάνη (θέση 14).

Ευρωπαϊκές πόλεις

Όσον αφορά τις πόλεις, το Λονδίνο είναι η ευρωπαϊκή πόλη όλων των δισεκατομμυριούχων του κόσμου, σύμφωνα πάντα με την ίδια έρευνα.

Υπάρχουν 67 δισεκατομμυριούχοι που ζουν στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου και η πόλη κατατάσσεται ως η κορυφαία για τη Δυτική Ευρώπη, μπροστά από το Παρίσι (25 δισεκατομμυριούχοι) και τη Γενεύη (18 δισεκατομμυριούχοι).

Πηγή: www.reporter.gr

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Ιστορίες
Σχετικά Θέματα
Art & Culture
«Του αιθέρα και της θάλασσας»: Γλυπτική από τη Βένια Δημητρακοπούλου στην Ύδρα
Αφιέρωμα
Βάγνκερ Μόουρα: Από τα Όσκαρ στην Πειραιώς 260
Επίκαιρα
Πανελλήνιες 2026: Ποιες σχολές εκτοξεύτηκαν και ποιες “έπεσαν” – Χιλιάδες κενές θέσεις λόγω ΕΒΕ
Επίκαιρα
ΕΜΥ: Έκτακτo δελτίο επιδείνωσης καιρού το επόμενο 48ωρο
Επίκαιρα
Πανελλήνιες 2026: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις – Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα
Art & Culture
32o Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας: O αποκλεισμός των χορευτών με αναπηρία
Ιστορίες
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Οι κινηματογραφικές στιγμές της “εθνικής σταρ” που άφησαν εποχή
Αφιέρωμα
Μαίρη Λίντα (1935-2026): Η φωνή που “έντυσε” τις πιο όμορφες στιγμές του ελληνικού κινηματογράφου
Αφιέρωμα
Αλέξης Σταμάτης (1960-2026): Κατευόδιο στον μικρό πρίγκιπα της γραφής
Art & Culture
32ο Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας: Εκεί όπου ο χορός μας κάνει καλύτερους (ανθρώπους)
Art & Culture
Η «Ζαΐρα» επιστρέφει: Το ιστορικό θερινό σινεμά ξαναγράφει την ιστορία του
Επίκαιρα
Μουντιάλ 2026: Ανάμεσα στη γιορτή και τον πόλεμο