MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
06
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα ελληνικά νησιά στο top 10 της αγοράς ακινήτων από δισεκατομμυριούχους

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε από την Beauchamp Estates και Dataloft, τα ελληνικά νησιά βρίσκονται στην ένατη θέση (9), της αγοράς ακινήτων των δισεκατομμυριούχων. Τα αρχοντικά -σύμφωνα με την ίδια έρευνα για τους δισεκατομμυριούχους στα ελληνικά νησιά- συνήθως κοστίζουν περίπου 4.150.000 αγγλικές λίρες.

Monopoli Team

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η Γαλλική Ριβιέρα βρίσκεται στην πρώτη (1) θέση στις προτιμήσεις των δισεκατομμυριούχων, με τα παραθαλάσσια αρχοντικά της (περίπου 39 τέτοια σπίτια). Στο κοινωνικό ημερολόγιο ενός τυπικού δισεκατομμυριούχου ενδείκνυται η Γαλλική Ριβιέρα λόγω της τοποθεσίας της, καθώς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Grand Prix και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.
Τα αρχοντικά έξι-επτά υπνοδωματίων που βρίσκονται στην παραλία της γαλλικής Ριβιέρας κοστίζουν περίπου 18.600.000 αγγλικές λίρες.
Άλλα δημοφιλή ηλιόλουστα σημεία περιλαμβάνουν το Τελ Αβίβ / Ισραήλ (θέση 39) και την Τοσκάνη (θέση 14).

Ευρωπαϊκές πόλεις

Όσον αφορά τις πόλεις, το Λονδίνο είναι η ευρωπαϊκή πόλη όλων των δισεκατομμυριούχων του κόσμου, σύμφωνα πάντα με την ίδια έρευνα.

Υπάρχουν 67 δισεκατομμυριούχοι που ζουν στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου και η πόλη κατατάσσεται ως η κορυφαία για τη Δυτική Ευρώπη, μπροστά από το Παρίσι (25 δισεκατομμυριούχοι) και τη Γενεύη (18 δισεκατομμυριούχοι).

Πηγή: www.reporter.gr

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Ιστορίες
Σχετικά Θέματα
Art & Culture
«Servare Intaminatum»: Μια εικαστική έκθεση στο Αστεροσκοπείο με επίκεντρο την κλιματική κρίση
Επίκαιρα
Ο Άγγελος Παπαδημητρίου επίτιμος διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Επίκαιρα
«Ανακαινίζω»: Επιδότηση έως 36.000 ευρώ για κλειστές κατοικίες – Εντός των ημερών η λειτουργία της πλατφόρμας
Αφιέρωμα
Wicked Game: Ο ύμνος του Chris Isaak για τους ανεκπλήρωτους έρωτες κάθε γενιάς
Επίκαιρα
Στο 1,14% ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ τον Μάιο 2026
Art & Culture
Σκοτεινός συμβολισμός από την Πολωνία στο Μουσείο Μπενάκη
Art & Culture
Αποχαιρετισμός στο Ηρώδειο από συμφωνικές ορχήστρες και σπουδαίους σολίστ
Art & Culture
Έχει η Αθήνα, Αυστραλία; Ο The Boy δημιουργεί μία
Επίκαιρα
Γαλλία: Κλάπηκε ξανά η «μπανάνα» του Μαουρίτσιο Κατελάν αξίας 6,2 εκατομμυρίων
Art & Culture
Τι συνέβη στην έναρξη του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Art & Culture
Η 2η Μπιενάλε Κεραμικής στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου
Αφιέρωμα
5 τραγούδια της Beth Hart που πάντα θα αγαπάμε – και θα ακούσουμε live στον Λυκαβηττό