MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η θέα της Ακρόπολης από 100 ταράτσες της Αθήνας!

Για εκατό ακριβώς ημέρες, μια φωτογραφία της Ακρόπολης, από εκατό διαφορετικές ταράτσες της πόλης “ανεβαίνει” στο διαδίκτυο. Ένα διαφορετικό project, τρέχει στην πόλη μας, αναδεικνύοντας την ομορφιά της, με τίτλο “Η θέα της Ακρόπολης από 100 ταράτσες της Αθήνας”, ας το γνωρίσουμε.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Το project είναι πρωτοβουλία του βιολόγου, δημοσιογράφου και συγγραφέα, Θοδωρή Γεωργακόπουλου, ο οποίος κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας, ανακαλύπτει τις ταράτσες της και φωτογραφίζει τη θέα της Ακρόπολης, σε εκατό ακριβώς ημέρες, από διαφορετικά σημεία της πόλης, σε διαφορετικές ώρες της ημέρας, με διαφορετικές καιρικές συνθήκες, με μόνο κοινό στοιχείο το αντικείμενο της φωτογραφίας, και φόντο τον αστικό ιστό όπως απλώνεται στους πρόποδες του βράχου.

tumblr mzo2mzAlgi1t0o6zfo2 1280“Η θέα της Ακρόπολης από 100 ταράτσες της Αθήνας θα καταγράψει εικόνες της πόλης γύρω από το αισθητικό και γεωγραφικό της κέντρο, με αφορμή το σημείο που είναι το σύμβολό της” αναφέρει χαρακτηριστικά ο ιδρυτής του project, ο οποίος από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 10 Απριλίου, φωτογραφίζει τη θέα της Ακρόπολης και την ανεβάζει στο Instagram και μετά και στο αντίστοιχο Tumblr, χρησιμοποιώντας φωτογραφικούς φακούς συσκευών, χωρίς zoom, και χωρίς επεξεργασία από υπολογιστή.

Αν έχεις και εσύ θέα την Ακρόπολη και θέλεις να συμμετέχεις στο τελικό αποτέλεσμα συντονίσου εδώ.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε στο άλμπουμ, έχουν ήδη τραβηχτεί από διάφορες γωνιές της πόλης και από τα σπίτια συμπολιτών, που προσκάλεσαν το Θοδωρή Γεωργακόπουλου στην ταράτσα τους!

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b