MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το εστιατόριο του Μουσείου Ακρόπολης στην κορυφαία πεντάδα του κόσμου

Η Ελλάδα και οι γεύσεις της αγγίζουν για άλλη μια φορά την κορυφή. Στα πέντε κορυφαία εστιατόρια των μουσείων του κόσμου συμπεριλαμβάνεται το εστιατόριο του μουσείου της Ακρόπολη, σύμφωνα με τη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα του Καναδά, Toronto Star.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Η εφημερίδα του Καναδά, Toronto Star, παρουσιάζει ρεπορτάζ από το www.virtual.com με τίτλο “Εστιατόρια Μουσείων: Οι κορυφαίοι προορισμοί για φαγητό”, σύμφωνα με το οποίο το εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης κατατάσσεται ανάμεσα σε εκείνα της Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης (ΜΟΜΑ) και του Ορσέ στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα το εστιατόριο του Μουσείου διακρίνεται ως εύκολος προορισμός για φαγητό μετά την επίσκεψη στο μνημείο, χάρη στην κοντινή απόσταση (300 μέτρα) από την Ακρόπολη, γεγονός που εξασφαλίζει τη πανοραμική θέα στο βραχώδη λόφο. Φυσικά, το εν λόγω ρεπορτάζ επισημαίνει και τις γαστρονομικές του επιλογές: “Η βολική τοποθεσία του το καθιστά ένα εξαιρετικό μέρος για απολαύσει κανείς πιάτα από παραδοσιακές ελληνικές σπεσιαλιτέ.”

Στα θετικά του Μουσείου σημειώνεται και το ωράριο λειτουργίας του αναφέροντας, “Η νυχτερινή θέα της Ακρόπολης είναι συγκλονιστική όταν το εστιατόριο παραμένει ανοιχτό μέχρι τα μεσάνυχτα.”

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b