MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ένας χάρτης που δείχνει για ποιο λόγο είναι διάσημη η κάθε χώρα. Δείτε τι γίνεται με την Ελλάδα…

Έρευνα του DogHouse Diaries αποκαλύπτει τι κάνει κάθε χώρα ξεχωριστή σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσα από ένα χάρτη. Σύμφωνα με την έρευνα η Ελλάδα φημίζεται για… το κάπνισμα!

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Η έρευνα, που προβάλλεται σε μορφή χάρτη, βασίζεται σε στατιστικά από το διαδίκτυο, από τη Word Bank αλλά και από το Guinness World Records. Σε ,ότι αφορά την Ελλάδα, για άλλη μια φορά γίνεται γνωστή για τη λατρεία που τρέφουν οι κάτοικοι της για το κάπνισμα. Με το χαρακτηρισμό «smokers», ο χάρτης υποδεικνύει τους Έλληνες ως το λαό που αγαπά την εθιστική αυτή συνήθεια.article-2471475-18E792D700000578-46 634x480

Ωστόσο, τα πιο εντυπωσιακά αποτέλεσμα αφορούν στους ανθρώπους στη Χιλή που χαρακτηρίζονται για τους μακροβιότερους γάμους τους, στη Κόστα Ρίκα, που ψηφίζεται ως ευτυχέστερη χώρα, στους κατοίκους της Ιρλανδίας, που διακρίνονται για την καλή ποιότητα ζωής. Φυσικά, η Βραζιλία εξακολουθεί θα φημίζεται για τον καφέ της και οι κάτοικοι της ΗΠΑ για την κατανάλωση των χοτ ντογκ.

Από την άλλη, το Αφγανιστάν έρχεται πρώτο στην κατανάλωση όπιου, ενώ σε χειρότερη θέση από εμάς βρίσκεται η Ισπανία που αποκαλύπτεται ως η χώρα με τη περισσότερη χρήση κοκαΐνης («Cocaine use») και το Ηνωμένο Βασίλειο ως η χώρα με τα περισσότερα φασιστικά κινήματα («Fascist Movements»).

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b