MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα χριστουγεννιάτικα bazaar που δεν πρέπει να χάσετε!

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα, από αυτό το Σαββατοκύριακο και για τις επόμενες εβδομάδες θα έχετε τη δυνατότητα να ψωνίσετε ό,τι μπορεί να βάλει ο νους σας στα bazaar που γίνονται στην πόλη μας. Επισκεφτείτε όλες τις γωνιές της Αθήνας, με χριστουγεννιάτικη διάθεση και επιλέξετε δώρα για τους αγαπημένους σας φίλους και συγγενείς, ανάμεσα σε τεράστια ποικιλία προϊόντων για όλα τα γούστα.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Χριστουγεννιάτικο Market της Stray Care
Από τη Δευτέρα 9 έως και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, το The Market by Stray Care, θα βρίσκεται στην Ερμού για ένα εβδομαδιαίο bazaar, με πάνω από 50 χειροτέχνες εκθέτες. : Ρούχα, κοσμήματα, γλυκά, λικέρ, παιχνίδια, διακοσμητικά, καλλυντικά, vintage & retro προϊόντα, είναι μερικές μόνο από τις επιλογές σας. Όπως κάθε χρόνο και στο φετινό bazaar θα υπάρχει λοταρία με πλούσια δώρα, πολύ χορό από σχολή μπαλέτου, μακιγιάζ για τις κυρίες που αναρωτιούνται ποιο θα είναι το μακιγιάζ τους για τις γιορτές, face painting για τους μικρούς φίλους, ζωγραφική και πολλές άλλες εκπλήξεις.
Πότε; Δευτέρα 9 – Κυριακή 15 Δεκεμβρίου
Πού; Ερμού 112 (πρώην κατάστημα Shop)
Ώρες 10:00 – 22:00 Κάθε μέρα

Ολοήμερο bazaar με πρωτότυπα δώρα στη Στοά Μακρυγιάννη!

Για δύο Σαββατοκύριακα στις 7 & 8 και στις 14 & 15 Δεκεμβρίου η στοά στον πεζόδρομο της Μακρυγιάννη (5-7) ντύνεται γιορτινά και μας καλεί στα ολοήμερα bazaar όπου εκτός από κεράσματα μπορείτε να βρείτε ιδέες για πρωτότυπα και καλόγουστα δώρα -κυρίως χειροποίητα- σε πολύ προσιτές τιμές!
Συμμετέχουν τα καταστήματα: Γύ.Α.Λι., Σειρήνες, Τρενοθέατρο, Art Shop Στοά, Over the crypt.
Πότε; Σαββατο- Κυριακή 7-8 και 14-15 Δεκεμβρίου απο 10π.μ- 10 μ.μ.
Πού; Μακρυγιάννη 5-7 (έναντι μετρό ακροπόλεως)τηλ 210-9216344

Bazaar στο Ίδρυμα Ανδρέας Λεντάκης
Το Ίδρυμα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης «Ανδρέας Λεντάκης» διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Bazaar του με πολλά είδη για χρήση κουζίνας, διακόσμησης, δώρα μέσα από μια γκάμα ηλεκτρικών ειδών, ποικιλία γλυκών, ποτών, κέικ (χειροποίητα και μη), πρωτότυπων φρέσκων συνθέσεων για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, βιβλίων και άλλων.
Πότε; 29 Νοεμβρίου έως 30 Δεκεμβρίου
Πού; Αγίων Ασωμάτων 47, Θησείο-Γκάζι
Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 30 Νοεμβρίου 10.00 π.μ.-15.00μ.μ
Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 10.00 π.μ.-15.00μ.μ
Καθημερινές 10.00 π.μ. – 15.00 μ.μ.

Christmas-Cookies-food-Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση-bazaar από την οργάνωση Δρόμοι Ζωής
Το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, οι Δρόμοι Ζωής διοργανώνουν το καθιερωμένο Βazaar τους, στο διαπολιτισμικό σχολείο στο Γκάζι, συνοδεύοντάς το με πλούσιες, δωρεάν και ανοιχτές για όλους παράλληλες εκδηλώσεις. Το Βazaar των Δρόμων Ζωής περιλαμβάνει μια απίστευτη ποικιλία από νοστιμιές και γλυκίσματα σε συσκευασίες δώρου και ακόμη, στυλιστικά ξεχωριστά αξεσουάρ, χειροποίητα κοσμήματα, στολίδια, χριστουγεννιάτικα δώρα, προσεγμένα αντικείμενα «δεύτερο χέρι». Όλα τα έσοδα προσφέρονται αποκλειστικά στα παιδιά και στις οικογένειες, που η δράση των Δρόμων Ζωής παρέχουν βοήθεια. Στον ίδιο χώρο, τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν και να ψυχαγωγηθούν συμμετέχοντας στα ανοιχτά και δωρεάν για όλα τα παιδιά εργαστήρια και παιχνίδια.
Πότε; Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Δεκεμβρίου
Πού; 87ο Δημοτικό Σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπ. Αθηνών , Ορφέως 58
Ώρα: 10.00-20.00

Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά από το Ίδρυμα “Η Θεοτόκος”
Την ετήσια χριστουγεννιάτικη γιορτή του διοργανώνει το “Θεοτόκος”, την Κυριακή 8 και τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό, στο σταθμό Συντάγματος. Στο bazaar που θα έχει στηθεί στο σταθμό του Μετρό Συντάγματος θα βρείτε προτάσεις για χριστουγεννιάτικα δώρα, κατασκευασμένα από τους νέους με Νοητική Υστέρηση στα Εργαστήρια Κατάρτισης ή που έχουν προσφερθεί από δωρητές που στηρίζουν το έργο του “Θεοτόκος”.
Πότε; Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Δεκεμβρίου
Πού; Μετρό Συντάγματος
Ώρα: 9.00-20.00
 
Xmas Bazaar στο Seven Sins Club
Το Seven Sins Club διοργανώνει την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, bazaar κοσμημάτων, δίσκων,δώρων, ρούχων και αξεσουάρ. Το market συνοδεύει όλη τη μέρα dj sets by Metalpaths. Πλήθος περιπτέρων με μεγάλη ποικιλία στις καλύτερες τιμές. Δηλώσεις συμμετοχής για περίπτερο/πάγκο στο τηλέφωνο 6945399717 και στο email [email protected] (Οι θέσεις για το bazaar είναι περιορισμένες και θα κλείσουν ως τις 17/12)
Πότε; 24 Δεκεμβρίου
Πού; Θεμιστοκλέους & Γαμβέτα 5, Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα
Ώρα: 12.00-20.00
Είσοδος: 2€ με καφέ, χυμό ή αναψυκτικό και σας κερνάμε τα γλυκά! Χαμηλές τιμές σε μπύρες και ποτά κατά την διάρκεια του bazaar (Μπύρα Heineken 400 ML 3€, Μπύρα μεγάλη 4€, Ποτό 5€, Ποτό special 6€, Κρασί 3€).

Χριστουγεννιάτικο Bazaar – Σακελλάρη Αντίκες & Έργα Τέχνης
Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, η γκαλερί Σακελλάρη Αντίκες & Έργα Τέχνης διοργανώνει bazaar με χριστουγεννιάτικα στολίδια για το σπίτι, αντικείμενα τέχνης, ιδιαίτερα διακοσμητικά, γλυπτά και φυσικά τα μοναδικά χειροποίητα καλαπόδια για να ξεκινήσει η χρονιά με «Χαρούμενα Βήματα». Τις αγορές σας συνοδεύουν βιολονίστες, που θα γεμίζουν την ατμόσφαιρα με γιορτινές μελωδίες.

Πότε; Σάββατο 21 Δεκεμβρίου
Πού; Μπουμπουλίνας 35Α & Αλκιβιάδου, Πειραιάς
Ώρα: 12.00-16.00

2ο Second hand BAZAAR στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης
Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 από τις 11:00 έως τις 18:00, το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης προσκαλεί τις φίλες και τους φίλους που θέλουν να αποκτήσουν κάτι διαφορετικό και παράλληλα να συνεισφέρουν στο έργο της Ενορίας του Εσταυρωμένου, στη γειτονιά του ΙΜΚ. Αρωγός και σε αυτή την δράση οι πολλοί φίλοι του ΙΜΚ που έχουν διάθεση και δυνατότητα και προσφέρουν ρούχα τους για το bazaar. Ο κατάλογος παραμένει ανοικτός μέχρι την τελευταία στιγμή, και όλα τα κομμάτια (ρούχα και αξεσουάρ) θα διατεθούν στο Μπαζάρ στις ξεχωριστές τιμές των 5€, 10€, 15€ και 20€.
Πότε; Κυριακή 8 Δεκεμβρίου
Πού; Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206
Ώρα: 11:00 έως τις 18:00
Πληροφορίες: τηλ. 210 34 18 579

 Δείτε ακόμα:
Χριστούγεννα στην Αθήνα: oι φετινές δωρεάν εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων
 



Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b